跳至

首頁
12345...24

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Dear all~

Good morning.............

公爵府

Dear all~

Good morning...........

公爵府

bonnie

節哀順變 ...............

原帖由 bonnie_swk 於 09-1-5 22:59 發表
多謝大家關心 , 我現在唔咪太傷心呀, 只係當時情景, 親人離開, 又見到佢痛苦時, 當然會很SAD, 但見到差不多有30人送佢最後一程, 佢都算人緣好好LOR, 連同事及BOSS都有6人嚟送佢呀, 佢好好人GA, 希望佢已經返 ...

公爵府

早幾年聰聰"太嫲"向12月走咗 ..................
果年新年 (99) 話我哋可以去拜年~
派利事同收利事添~

因為(99) 話果日已經算一次攪掂哂 ,
同埋除咗 "孝" wow ~

公爵府

各位 ............ 早晨呀~

公爵府

乜妳唔忙咩 ................

原帖由 jamieconnie 於 09-1-7 10:40 發表
做咩咁小人無上呢既,好忙呀,上呢都係SAY HI就走人

公爵府

jj ma.............

妳公司是做出入口貿易嗎?

原帖由 jamieconnie 於 09-1-7 11:14 發表
我一啲都唔忙呀,公司又有個客搬到江西,而家等番好小單係深圳做,之前佢都搬左好多去越南,老闆話可能過左年叫我番屋企做野,唔要OFFICE ,對我呢講督好消息,但BOSS就慘囉

...

公爵府

jj ma................

係咪紙箱廠?????

做瓦通紙箱 ?????

原帖由 jamieconnie 於 09-1-7 15:28 發表
唔係,做carton box架,我地做既大部份係日本客eg.casio...

公爵府

jj ma........

我公司成日要訂紙箱寄辦的
e+做一個瓦通紙箱成 $10元呀 ~

原帖由 jamieconnie 於 09-1-7 16:27 發表
係呀,紙箱廠,OFFICE係HK,廠係大陸

公爵府

Check PM ..........

原帖由 jamieconnie 於 09-1-7 17:23 發表
10個好大個架,咁係HK交貨嗎,因為大陸落HK既運費都唔平架,數量幾多個一次呀,咩SIZE呀,比呢看下,雙坑箱嗎,我幫你計下佢點計你

公爵府

Hi~ 各位午安呀 .....................

因為差不多 12:00 啦

公爵府

Dear all~

我朋友有個好 "菲" 姐介紹 .................
大約今年五月到期 (完約 10 years 了) ~
幫我問下有冇朋友需要吖!

Thx............

公爵府

Dear all~

Good morning..............

公爵府

其實我果時入紙請印印都等成2個幾3個月........
唔知請呢d完約嘅會唔會係可以立即上班呢

原帖由 nono913 於 09-1-8 20:56 發表
五月先到期,咁早問定啦...

公爵府

咁多 ...............

cc just 長袖底衫 -->運動衫 --> 冷衫 -->
運動外套 only.......................

原帖由 晴B媽 於 09-1-9 12:59 發表
我又無聊一下

今早得10度, 我幫晴晴穿了:
長袖底衫 --> 羊毛底衫 --> 運動衫 --> 冷背心 --> 運動外套 --> 夾棉校褸

配冷頸巾、手襪、超厚棉長褲

會唔會多得滯 ...

公爵府

yy ma..............

我妹第二胎生咗個囝呀......... 係 12/12 出世
今晚就擺滿月 lu..............

原帖由 YanYan0116 於 09-1-9 13:46 發表
YY 19-22/1考試, 今個星期日要趕3場(鋼琴比賽, 兒童劇, BALLET), 都係無咩時間溫習, 睇怕都要請假溫書.

考完試的星期日就係年三十啦, 我妹12月尾生了BB, 都未去睇過佢. ...

公爵府

講真 ........ 今日真係好凍呀 ~

原帖由 YanYan0116 於 09-1-9 13:42 發表

YY同CC一樣, 不過我比了隻暖蛋佢.
我以為佢有著羊毛底底, 返到學校先知原來琴晚訓覺時除咗, 因為開了暖墊.

本來我叫YY著埋羽絨背心, 佢又唔肯, 話下晝好熱.

下星期都唔知佢肯唔肯著長褲. ...

公爵府

我妹大囡都係蛇女........... 跟細佬相差成7年
陀呢個又成日血壓高~ 好似揾命搏咁
生咗仲住嚮醫院成10日先可以出院

原帖由 YanYan0116 於 09-1-9 14:57 發表

我亞妹呢個都係囝, 好似係29/12出生, 我暫時未收到order邊日擺滿月.

雖然我未去過睇佢, 我已經搵courier送咗bb衫比佢. 其它見到先再送啦.

E+見到D NEW BORN, 真係怕怕, 可能YYGG已大咗, 我無咩 ...

公爵府

咁老蛇今年即係幾多歲呀?

原帖由 jamieconnie 於 09-1-9 14:13 發表
唔係話你,你唔知我都係蛇女咩,不過係老蛇

公爵府

等我睇吓 "蘇x峰" 先

原帖由 jamieconnie 於 09-1-9 16:30 發表
你自己諗下啦,細,中,老蛇

首頁
12345...24

尾頁

跳至