興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

Re: ☆ PS2 Games ☆《Part2》

hi conniechan1975,

沙田?唔熟,no idea......

侯爵府

畀面勳章

嘩!真係正到不得了.....

~ HDV GT PS3 ~ (單撈 76Mb)

侯爵府

畀面勳章

Oh Yeah~ 呢隻都出埋lu.....

& waiting for this LOVED one....

~ game list for Capcom Classic Collection ~

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿,

您返黎喇.....miss u 啊!!

隻u.spiderman都ok架,成日射蛛絲飛黎飛去搵target(您唔怕頭暈既話)hehehe....

G.O.W....唉!您都打大大佬lu.....
我?停左無玩,E+只可以花小小時間去test果d新game :-(
(test完又唔知等到幾時先可以再摷返出黎重生 )
『神啊!請給我.....時間&$$$!』

<咩>左隻sly 3睇睇今晚可否試玩.....

侯爵府

畀面勳章

呢排做乜咁.....靜局o既?
十.一黃金周?返晒大6玩?梳乎? :-(

呢隻...... ~ details ~

侯爵府

畀面勳章

dom兄,

hihi~....miss u 啊!
嘩!乜咁開心?去日本玩咧.......(仲以為返大6玩國慶添 :tongue: )

您今趟"扮"Akira好型喎.....下次扮返"阿寶"上高達啦....hehehe~

E+去試game,.....kekeke~

侯爵府

畀面勳章

麼零.....

嘿嘿,
隻u-spiderman操控都唔算複雜,控制就要睇您手指靈唔靈活囉!好似射蛛絲飛黎飛去都只係

侯爵府

畀面勳章

Riverwind,

咁正~
您又將會去japan,真好,羨慕不矣......
我都好想再到日出之國走一趟

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿 寫道:
ChunChun_Daddy

激死我啦, G.O.W先前我咪打最後大佬既! 打左好多次都過唔到, 尋晚再玩,
玩左好耐都搵唔番條路去打大佬, 激死我啦... :evil:

下!乜有d貢既樹?唔係化??
照您所言您打大大佬都"玩"過好多獲架喎,無奶由

侯爵府

畀面勳章

正!繼ps1複活左一次之後,E+輪到ps2重生!!
終於等到有得<咩.咩>喇

當中包括呢d經典:

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿,

尋晚G.O.W.苦戰一輪,E+又kick住

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿,

我finally都去到大大佬度喇.......仲未爆到!因勁Q難打
但我係

侯爵府

畀面勳章

麼零.....

嘿嘿,
G.O.W.還未打算爆爆佢(未打大大佬我D主要武器已經一早係max.level {早前見到其他forum果D勁人已經用爆機後出現既"god"mode玩爆---都唔係人玩咁話!},d隱藏野嘛等等先,hehe~)!
尋晚玩返/回味"至愛經典"《capcom classic collection》,原以為可以有難易度select,點知係無(玩過再回味梗係簡難啦!);but玩落發覺已經係"難",哈....

LX1嘛,梗係等下睇睇有無so先出馬啦,kekeke~

侯爵府

畀面勳章

dom兄,

welcome back~

充電完返黎,精神好左?荷包輕左?屋企細左.....

侯爵府

畀面勳章

E~

dom兄,

到日本點解唔買返個......"mon"........返黎啊?
+個keyboard & mouse您當佢notebook擺上檯

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿,

輪到您喇!

呢個....都可能會係您....囊/衭中物??

侯爵府

畀面勳章

麼零.....

dom兄,

乜唔係"愈做愈起勁"架咩??
打雞帶比人歡樂丫嘛,唔會緊張既......

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bk改細簽名相既限制,同時影

侯爵府

畀面勳章

侯爵府

畀面勳章

T.R. legend @ XB360
(唉....bk 自動縮小image,有心者right click->image's property &另開IE"paste"黎睇啦 )

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿,

乜咁"早"啊.....

G.O.W.我仲未

首頁

尾頁

跳至