跳至

首頁
12345...52

尾頁

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

[size=large]勁呀!我哋又搬啦!
我嚟報到呀!排第三都好呀!

煒良媽,

錫哂你呀!

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

Kwan 寫道:
ka_wai,
我在part iii 覆o左你呀!

見到啦!真係好鬼屎lucky呀你!

阿豆仲係個邊覆梗嘢呀!佢好似未知有part 4呀!

伯爵府

cherly 寫道:
煒良媽最厲害係將 part 1,2,3 都 list 埋係度呀!勁!!

係呀!簡直係細心tim呀!

伯爵府

Kwan 寫道:
懵盛盛呀

[quote]
Ka_wai 寫道:
阿豆仲係個邊覆梗嘢呀!佢好似未知有part 4呀!
[/quote]

咁先似佢麻!

伯爵府

Kwan 寫道:
係咩, 下次一定要早過你先

[quote]
cherly 寫道:
kwan,

part 3 你又係我之後報到架!! 當時計埋煒良媽你係亞四呀,今年進步咗喎!
[/quote]

咁我即係今次係阿四! :-( 算啦!我真係排第四!

伯爵府

煒良媽咪 寫道:
[quote]
cherly 寫道:
請食 tea 算啦!

[quote]
煒良媽咪 寫道:
多謝您地讚我
[/quote]
你請定我請 我請 [/quote]

唔理邊個請都多謝定先!

伯爵府

Kwan 寫道:
我地係吾三吾四呀

[quote]
Ka_wai 寫道:
咁我即係今次係阿四! :-( 算啦!我真係排第四!
[/quote]

係唔係好過"不三不四"呀!

伯爵府

cherly 寫道:
邀請你呀!見你上次冇嚟 tea!

[quote]
煒良媽咪 寫道:
[quote]
cherly 寫道:
請食 tea 算啦!

[quote]
煒良媽咪 寫道:
多謝您地讚我
[/quote]
你請定我請 我請 [/quote][/quote]

係喎!不如搞番個tea呀?各位姊妹點睇呀?

伯爵府

cherly 寫道:
邀[size=xx-large]你攪攪 tea 活動先啦!

[quote]
Ka_wai 寫道:
唔理邊個請都多謝定先!
[/quote]

佬波笨啦!

伯爵府

[size=medium]得意年搞得意Tea Gathering
地點: 唔該各位有無好提議呀!
日期: A. 18/6 (Sat)
B. 25/6 (Sat)
C. 2/7 (Sat)

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
佢應該未睇到煒良媽段message呀!

睇到! 不過係發完UP風先睇到呀!! [/quote]

終於識路過嚟啦! 有無打去fanny到呀!我問咗fanny佢話無得交3堂$$$$喎,所以今個月jeffrey要補堂呀!

伯爵府

Kwan 寫道:
25/6我唔得呀 :cry: 18/6又要返工呀 :-(

[quote]
cherly 寫道:
比兩個日期吖唔該!!
18 or 25 June 2005 好唔好??

返工?返咩工呀?你sat唔使做架唔通係秘撈! 不如就埋你搞2/7啦!掂唔掂呀?

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
係喎!不如搞番個tea呀?各位姊妹點睇呀?

今個party都未到就攪下一個? 又話好忙呀, 個囝考試呀, 咁!! [/quote]

之前我有講過如果去tea我都可以鼠出嚟一陣囉!jason有姐姐補習麻! :tongue:

伯爵府

cherly 寫道:
ka_wai,

4:00pm pg 喎!

[quote]
Ka_wai 寫道:
[返工?返咩工呀?你sat唔使做架唔通係秘撈! 不如就埋你搞2/7啦!掂唔掂呀?
[/quote]

嘻...嘻!得意忘形得滯唔記得咗個約會tim。Sorry!

伯爵府

cherly 寫道:
佬波笨 = 腦波笨

[quote]
Ka_wai 寫道:
佬波笨啦!
[/quote]

咁都俾你諗到!不過唔係我呀吓!

伯爵府

Kwan 寫道:
18/6我得jasper唔得喎, 25/6巳經約了舊同事tea呀!

[quote]
cherly 寫道:
咩事唔得先??下午tea time 都未放工??
[quote]
Kwan 寫道:
25/6我唔得呀 :cry: 18/6又要返工呀 :-(
[/quote]

jasper仲咩唔得呀?你問吓佢先啦佢可能會推咗個邊呢?上次你都無去到tea架?

伯爵府

Kwan 寫道:
唔係呀, 我返工放1點咪帶唔到jasper出來law, 我住鄉下地方好遠呀 :cry:

[quote]
Ka_wai 寫道:
jasper仲咩唔得呀?你問吓佢先啦佢可能會推咗個邊呢?上次你都無去到tea架?
[/quote]

叫工人帶佢出嚟係火車站交收咪得囉,tea唔會太早架起碼都成3點先開始。係喎!你仲未答我點解sat要返工既?

伯爵府

Kwan 寫道:
我一向都要返長短週架啦, 工人我信唔過佢喎

[quote]
Ka_wai 寫道:
叫工人帶佢出嚟係火車站交收咪得囉,tea唔會太早架起碼都成3點先開始。係喎!你仲未答我點解sat要返工既?
[/quote]

OIC!

伯爵府

sabina_bb 寫道:
[quote]
Kwan 寫道:
午睡過鐘呀, 咁遲架 [quote]
sabina_bb 寫道:
哎呀 遲左報到 tim
[/quote]
剛剛今日有啲野做所以遲左小小上綱, 點知你地突然搬家. 不過我唔係最遲, 起碼Wandy都沒報到 [/quote]

wandy應該去咗揍佢對寶貝放學!

伯爵府

聰明豆,

喂...!係fanny到點去你間牛屎屋呀?

首頁
12345...52

尾頁

跳至