影視娛樂

跳至

首頁
12345...11

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

amychoi 發表於 24-5-8 13:29
如係宋江, 妳又覺得佢會做唔做到這角色?

我冇睇過宋江既戲, 除左睇左兩集與惡魔有約就跳船了, 吸引唔到我睇落去, 我覺得宋江個口好大, 個人感覺他唔算靚仔。另外, 他已入伍了, 2025年才回歸, 所以可能有邀約都唔定, 但要入伍。幸好佑鍚已當兵, 可以拍更多好作品

伯爵府

好媽媽勳章

小謙仔朱媽 發表於 24-5-8 20:08
我覺得呢張相真係令人超心動啊!

好想都give him five, 拍隻手埋去

伯爵府

好媽媽勳章

htts 發表於 24-5-9 02:00
taipei 場8/6, bangkok 就15/6, 唔知hk 幾時,我希望6 月中或7 月頭啦

跟住剩返首爾和香港,我估應該6月內會完成巡迴,如果買唔到飛都唔緊要,可以睇返片,只要他受歡迎和成功便好了

伯爵府

好媽媽勳章

我見6月亞洲國際博覽館 WEEKEND 的活動都幾FULL, 但仲有場的, 希望佑錫會BOOK 1號展館, 可以坐14,000人
IU 5月25-26號都在1號館開CONCERT

伯爵府

好媽媽勳章

小謙仔朱媽 發表於 24-5-9 22:27
係咩黎架?

weverse好似係由藝人親自即時回覆互動的平台, 見到話佑錫的weverse account一開就爆哂用戶,好多人入唔到去
Weverse(韓語:위버스)是由韓國HYBE旗下公司WEVERSE COMPANY開發營運的全球粉絲社群平台,於2019年正式上線。透過評論、直播、影音媒體等資訊內容使藝人與粉絲之間有更多的交流互動,並提供付費正式會員專屬內容。

伯爵府

好媽媽勳章

htts 發表於 24-5-10 10:54
素係唔知雙腳冇事後的1x年記憶,〉〉因2次穿越後, 原先2008年9月嘅水庫腳跛案無發生到,有D 野改變左。但率E ...

時間線睇到有點混亂, 可能因為集中力去哂邊佑錫身上, 所以未消化哂D劇情, 要再刷多幾次先得

金秀賢的Fans meeting 只係租亞博10號館 (容納約8,000人), 如果佑錫又係同一個館, 真係要和深圳同胞搶飛了

伯爵府

好媽媽勳章

miu~miu 發表於 24-5-10 11:20
果然人紅是非多, 好彩經理人公司反應夠快
https://www.koreastardaily.com/tc/news/153181?fbclid=IwZXh0bg ...

韓國對當紅偶像拍拖特別反應大的, 其實佑錫做MODEL出身, 一定好多女 MODEL 朋友, 好在已證實女方有男友。希望佑錫保住名聲, 不要受網上留言攻擊倒

伯爵府

好媽媽勳章

小謙仔朱媽 發表於 24-5-10 11:45
我翻刷搞到對眼太攰,而家睇YT OST啲片,好明顯多左好多單曲同埋自己 剪嘅片,當中我最中意係呢首!
https ...

我都好喜歡劇中的OST, 我每日都聽 ECLIPSE 佑錫唱的4 首OST, 一聽就想起劇情。相信他在FANS MEETING 都會唱這幾首歌

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

如果佑錫來港開Fans meeting, Do 姐可以邀請到他上 The Do Show做訪問就好啦,他笑起上來真係好可愛

伯爵府

好媽媽勳章

miu~miu 發表於 24-5-10 22:08
Yeah, 成功剪輯左 sudden shower 段副歌做電話鈴聲 不過我驚一響掛住聽歌唔聽電話 :happ ...

勁呀!換轉以前就會想用來做電話鈴聲,但現在都冇乜人會講電話,多數係廣告來電都唔會接聽,所以我係下載OST 在KKBOX日日聽

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

剛睇完佑錫2023 年電影微笑與夏溫,套劇兩位女主的戲份為主,佑錫夾在兩女之間,佑錫演技發揮不大,但其實他簡單的打扮都好吸引,真是一直未比人留意,現在他可以大紅,真的很替他開心,真心希望他會去到頂流的位置,但不要失掉簡單的心

伯爵府

好媽媽勳章

好想睇昨天佑錫上RUNNING MAN的中文字幕版,在 youtube見到部份片段已覺得好好笑,他真係好可愛好善良,如果大家找到中文字幕版 full version 上存條 link 分享吧

伯爵府

好媽媽勳章

andyan324 發表於 24-5-13 15:10
好笑running man
原來以前佢已經去過
睇過都唔記得

他以前做的一集我有找返來睇呀, 好好笑的, 佑錫真係好斯文有禮, 但又可以玩得癲。

昨天的running man 收視有 4%, 係近3個月最高收視的一集, 好多人話因為邊佑錫而開電視或趕回家睇, 話已多年冇睇running man, 仲話佑錫拯救了running man, 他真係影響力越來越大

伯爵府

好媽媽勳章

andyan324 發表於 24-5-13 17:42
rm悶左好耐啦
同埋佢爆紅搞到個個都同佢selfie

我都想同佑錫 selfie, 他的笑容好sweet

伯爵府

好媽媽勳章

第11集真係整集都好好笑, 又好甜。男二開始愈睇愈順眼, 他和善宰的化學作用好攪笑, 他們飲醉戲太可愛了。我想講邊佑鍚的笑容, 好可愛真係殺死人, 之前睇他的戲冇咁強的

好期待劇情發展, 雖然壞人走甩左, 但作用都係想反轉劇情, 我相信一定會係HAPPY ENDING的。

伯爵府

好媽媽勳章

ccdccl 發表於 24-5-14 11:00
你係咪睇咗佑錫新果集RM?係咪好好笑?

https://cnys.tv/vodplay-162091-sid-1-nid-482.html

佑錫上 Running Man Full Version, 我會飛走主持的片段,只睇佑錫的片段,佑錫真係好可愛,開頭出場在公園見完阿媽(演員)的關心,之後在公園見到個女生向他示愛,他唔識比反應,想走去搵返阿媽求救

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我都冇開其他新劇,只係跟播期間睇返佑錫的舊劇,一條心睇他,好難分心

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

其實今集都幾好笑,賢珠和哥哥偷情被捉到,善宰為小率撥風減嬲,4個年青人變左好朋友,為架車哀傷 男二原來幾有喜感。
佑錫可以拍喜劇,扮鬼叫,好攪笑。其實穿插爸爸困廁所,應該係想講雙方家長和好。
最後那段睇到心痛,希望快d捉個衰人,唔好拖到16集,等更多sweet情節可以出現

伯爵府

好媽媽勳章

amychoi 發表於 24-5-15 07:03
小率預見到的情境是新定舊得事? 妳估善宰係咪真係無落車?

我估係小率記返係在2023年的回憶,因為第三次穿越情境又改變了,小率想起以前行過街市,去過樹林,會遇返壞人(因為媽媽在DVD店講左地點比壞人聽到), 所以小率想獨自面對,唔想影響善宰,善宰又知她講大話想保護她,其實小率因穿越一直改變緊過去,所以突然會有記憶出現。

善宰應該事後在火車上發現小率係扮穿越走了,所以應該有下車回去找小率一起面對。

編劇其實拍到有d位小無聊,但其實好細心。例如善宰會小心檢查小率家的門鎖,但自己家的門鎖壞左又唔理,引致爸爸困廁。仁赫遠走回鄉,其實係想表現出善宰都緊張友情,不夠膽自己出道,想和他組合出道。仲有好多細微位都好睇的

伯爵府

好媽媽勳章

ccdccl 發表於 24-5-15 08:27
我唔明最後女主扮已經穿越走咗,然後落火車,跟住突然回憶之前懸崖坐喺度,然後獨白話未來改變了,即係佢 ...

我自己估計小率記起在樹林壞人會再出現,所以自己去獨自面對,因為壞人一日未入監始終都會再出現,但應該善宰落車走上樹林救返她。 我估小率認為自己今次會死,所以在睡房和善宰一起訓覺時,只和善宰講自己走左不要哭,但冇講2023 年見。

至於5月10日舊屋再遇壞人應該仍會發生,亦應該係終結被警察捉左。

首頁
12345...11

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊