跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 02年四月馬戲團

承媽, 港島區我都有興趣ar!

小新ma, 小葵好d未ar?
晴晴都係燒下好下, 昨日同今日都返返下學要去湊番佢, 佢地next tue 畢業典禮, 晴晴有份領獎, 希望佢快d好番la.

天星媽, 你地又好番未ar?
晴晴媽媽

大宅

晴晴斷斷續續病左個幾星期, 呢幾日又成日發燒. 本來想今日同佢轉個醫生 (佢歲幾入院時睇的醫生), 不過而家又落大雨, 晴爸又不在家.......
拋夫棄子夜要睇下晴晴ge 進展我先報得名la.

cherry ma, 我晴晴都係得12kg ja, 佢係5月30日出世ge bb. :mrgreen: 不過由出世起都係好輕ge.
晴晴媽媽

大宅

cherryma, 晴晴而家食得唔算特別少, 不過佢出世比較輕 2.53kg, 之後又唔多食奶, 所以一路都好係5%條線咁上下, 2yrs 才22lb 左右. 我同事個b 才8個月已經有咁ge 磅數. 不過可能慣左, 我又唔覺佢有mud 問題, 仲唔駛我抱得咁辛苦tim

cherry 返左學未ar?你住邊區ga? 講多d 野黎聽下ar .

屋企而家得我一個陪個女, anyway, 個dr. 收2pm, 晴晴仲未起身, 由得佢la, 明早再去番睇開個都覆多次診la. 不過今日就去唔到跳舞la.
晴晴媽媽

大宅

哲媽 & 天星媽, tomlee ge music wonderland 教得好唔好ar? 我去年8月報名到而家都未排到ar

晴晴而家係sat pm 跳中國舞.

書展買書係咪會平好多ga

拋夫棄子夜我都係唔得多la, 因為22/7 奶奶應該會回鄉, 我要湊女.

晴晴媽媽

大宅

Thx 哲媽 & 天星ma! 我又無諗過排第二間, 等我睇下先.

晴晴學校tue 畢業典禮, 佢有份領進步獎, 本來我地好驚佢上台會cry, 點知又好定wor, 真係大個女la.

晴晴都係月頭做左3 yrs test, 視力個part 要去東區follow up, 因為佢答錯幾次, 而家排期到9月尾去睇.
晴晴媽媽

大宅

cherry ma, 依家d 細ge 真係好醒ga
晴晴媽媽

大宅

hi all, 好耐無入黎打招呼la!

你地d 小朋友返學未ar? 晴晴返左差不多3 weeks la, 讀番n.1 間學校, 唔駛再適應. 佢今年無再話唔想返學, 仲時時話自己係n.2 姐姐tim

macaw, 見到你地去disney d photo 好開心ar

mansoklam, 你仲係唔係hk ar?
晴晴媽媽

大宅

承媽, 你好勁ar
晴晴媽媽

大宅

YiuYiuMaMa 寫道:
真濕滯~~~~~

開o左學三個星期je, 瑤瑤上星期已打敗仗, 仲野埋我, 攪到兩個齊齊發燒, 病o左幾日叫做好番d, 今個星期又出風"爛", 佢第一次出咋! :-(

yiuma, mud 你同yiuyiu 同咁慘ar? 依家好番哂未ar
晴晴媽媽

大宅

丸媽媽 寫道:
承媽,
亞仔而家間學校比較少功課,今日得兩樣,雖則咁少,但佢都係岩岩先收工咋! 所以而家準備開飯,皆因我用左條勁古老既q,話唔做晒功課冇飯食

丸媽, 好橋 不過兩樣都做咁耐ge 我都驚緊第日晴晴要寫字時......
晴晴媽媽

大宅

macaw 寫道:
mansoklam,

she almost got rid of it but after I got pregnant, she seems to depend on it again. Hope she will be better after the baby comes.

macaw, celia 第日見到bb 用片會唔會難戒d 不過都無辦法, 佢可能都係想draw 你地attention.
晴晴媽媽

大宅

你地d 小朋友有無上緊興趣班ar?

晴晴月中開始上tom lee la, 有無人上過, 覺得點ar?
晴晴媽媽

大宅

macaw
[size=large]恭喜恭喜 :mrgreen:
祝BB快高長大!身體健康!
晴晴媽媽

首頁

尾頁

跳至