自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

嗰日唔知去買乜野,個店長推介,話有個朋友個小朋友好活躍,上playgroup冇時停,帶左又真係定d,我同老公即時諗到我地隻狗,於是就買左一個俾隻狗試下囉!

原帖由 helenjoe 於 09-3-4 11:14 發表

衰鬼, 前果排問你有話無買. 甘你買, 我會去買返一個先.

男爵府

佢係一個圓形的牌,直徑大約一寸半到,有埋條項繩,可以較長短的。
小朋友都可以帶,不過我個人認為唔好長期帶。
佢係一種發放能量的元素「鍺」,我係雜誌見過有鍺的口服液的廣告,話可以清除身體裏面的毒素,我淨係知咁多。

原帖由 Hei-Hei 於 09-3-4 11:53 發表
請問係一舊野定係係頸繩果種?

小朋友可以用嗎? 長期戴定需要時戴?

其實我唔知係d咩, 但收到單張, 又無相睇下個樣, 係咩來架?

Thanks.

男爵府

cappuccino coffee 連我個鬼佬姐夫都話好飲!

原帖由 on0li 於 09-3-6 23:58 發表
我也很喜歡cappuccino coffee~

男爵府

係,請睇官方網頁。

http://www.ecosreg.com/hongkong/tw_hk/announce/stockistCenters_hk.html

原帖由 Gar 於 09-3-10 19:02 發表

唔好意思, 唔係好明. 金都豪苑個間係唔係真正既 ecosway.

男爵府

我都有肩膊位痛同風濕,我都有用呢個吊墜,但覺得作用唔大囉。其實你肩膊位痛有可能係勞損或發炎,要睇醫生架,唔好盡信個吊墜可以幫你止到痛。

原帖由 cherrytso 於 09-3-10 20:32 發表
查實個能量吊墜係唔係真係咁正啊, 因為我都想買啊, 我都係想買三個, 一個自己用, 因為近排個肩膊位成日都好痛. 一個就俾個女用, 人地話對濕疹都會有幫助喎...
第三個就俾個仔用, 佢膝頭哥成日痛, 佢話係風濕喎..... ...

男爵府

我只係開個新視窗,去到想要嗰版,copy個website address,直接paste落呢到咋。

原帖由 zoeyyw 於 09-3-10 21:55 發表

hi, bbdou
唔好意思,我想問吓點先可以做到直接按網址就入到個網頁.

男爵府

正價$690,會員價$295 + 2 RP,入會最平$60。

都幾重手。

原帖由 mimiworkshop 於 09-3-19 16:56 發表
請問細SIZE瓷晶鍋幾多錢呀? 我唔係會員..
同埋隻鍋&蓋會唔會好重手呢?

男爵府

我有用呀,用左應該都有三年啦,好用呀,我係唔煲水直接飲架,完全冇生水的味。

原帖由 ghost2001 於 09-3-22 22:31 發表

Hexagon™ 高能量活水機

我想問有無人用過呢部高能量活水機,好唔好好用呢?D水係唔係真的可以直接飲呢?覺得怎樣呀?

仲有,我又想問佢哋隻Nn 深海魚油,小 ...

男爵府

我用緊,用左三年幾啦,係一開水就飲得,我都係唔煲就直接飲的。味道方面,我覺得冇晒D氯氣味,我有D朋友就覺得清甜,但我自己又唔係好覺,可能飲慣左冇乜感覺。

原帖由 ghost2001 於 09-3-24 21:19 發表

咁長方體六個濾芯呢個好用嗎?有無人用緊?係咪一開水喉便飲得?覺得D味道怎樣?

男爵府

會員正價$2,700,5 RP折扣價$1,350
濾心每支會員正價$220,$154 (2 RP折扣價)
第一次購買水機已經包埋6支濾心,到期換濾心至需要再買濾心。

原帖由 ghost2001 於 09-3-24 21:52 發表

咁幾$$呀?

男爵府

唔係,6支之中,兩支係唔需要換的,因為話係放射能量的,有兩支約一年換一次,另外兩支係每兩年至換一次,視乎用量而定囉,佢呢個係根據一個5人家庭的用量而建議的。

沖涼嗰隻我淨係有用過除氯氣的,不過因為我冇皮膚敏感,所以唔知有冇幫助,不過好明顯D水一開出來冇氯氣味囉!

原帖由 ghost2001 於 09-3-25 21:32 發表

咁係唔係一次要換6支濾心呀?

我知道有一隻FOR冲涼,有無人有皮膚敏感而用咗之後好咗呀?因我隻C6一到夏天就會有汗“先“!

男爵府

佢有沖涼花灑,亦都有飲用水的濾水器架!

我pm條link俾你自己去睇啦!

原帖由 ru_663th 於 09-3-26 01:54 發表

濾水器?? 是否沖涼花曬??
有冇相片呀?

男爵府

將軍澳有5間,自己去睇下邊間近自己啦:
http://www.ecosreg.com/hongkong/tw_hk/announce/stockistCenters_hk.html

係要入會至有優惠架,我最鍾意洗潔精、環保系列、個瓷晶鍋、螺旋藻麥皮、Cappucinno、羊奶沖涼液、Cexxxxx 洗頭水(唔記得點串)、aloe gel、aloe 潤唇膏(經常斷貨)、有機螺旋藻,阿仔用的燕麥沐浴露。

原帖由 ru_663th 於 09-3-26 02:15 發表

我朋友話.....花洒頭好好用! (有lemon味芯果款)
咁如果我第一次買,是否要入左會才有優惠?
將軍澳,有冇分店?
請介紹其他好用產品?
thanks

男爵府

唔係helenjoe俾張VIP CARD俾你呀,係你去申請做VIP,間舖頭會有張VIP CARD俾你,你買野時出示張咭就可以用D RP 來買野有折架啦!

原帖由 ru_663th 於 09-3-28 15:23 發表

hi helenjoe,

邊度有1張vip card比我??
我收唔倒pm

男爵府

係呀,kapucino係好好飲,我都入左幾包貨擺係屋企。

原帖由 叉雞飯 於 09-4-1 14:28 發表
開左包kapucino coffee 試了, 好好味, 唔甜, 要入貨了

男爵府

唔會改左PH值喎,佢都冇呢個功能。一係你打去你買嗰間店度問下啦!

原帖由 toffeetong 於 09-4-1 18:14 發表

會唔會佢更改左水ph值. 變到好似蒸餾水咁, 所以喉嚨又乾又渴. 煮過會唔會好d.

男爵府

間舖個sales又會咁o既,一舊雲咁。
其實賺獎金的計法真係好複雜,同埋佢有幾種獎勵,唔係咁易明。
解答你的問題,唔知係唔係得呢度講,所以請check PM。

原帖由 yanyan0629 於 09-4-2 22:43 發表
我上網見倒話用呢隻牌子,可以省$,介紹朋友用又可以earn$.所以心思思想試下.但看佢個官方網.看到我一舊雲.earn$嗰條數好復雜.咁物諗住去其中一間shop問清楚啦!
點知今日落到shop,個sales一味係咁sale我野,不停咁比d c ...

男爵府

超濃縮,唧D咁多,就洗到好多碗,仲非常去油膩,過水又過得好清,仲可以用來蔬果添!

原帖由 jenny_yes 於 09-4-11 22:18 發表
請問怎樣好用呢?

男爵府

綠色樽嗰隻洗嗰隻得生果,白色樽環保系列嗰隻唔得!

原帖由 mimibooo 於 09-4-11 23:53 發表

好似有2隻
好似我0個隻唔洗得生果,,係咪

男爵府

我都有懷疑過,不過我見個樽淨係綠色嗰隻有講明洗得生果,白色樽嗰隻個樽冇寫喎,所以我唔敢搏呀!

原帖由 Joeyin 於 09-4-12 12:50 發表
唔係喎! 我上網睇過,白色個隻係環保系列,係洗得生果GA喎!

不過我見到新出左隻甲殼素,話連肉都洗得,有冇人試過呀?

首頁

尾頁

跳至