自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Rhapsody2 發表於 24-2-22 12:30
點解唔去埋大陸嘅?

因為大陸係tbb地頭,佢哋邊有network宣傳,唔夠fans點開

男爵府

kc_01k 發表於 24-2-22 13:35
好彩

啱啱先喺香港開完16場,有乜好唔好彩,唔鍾意咪唔睇,開完你都唔知啦

男爵府

caryfox 發表於 24-2-22 17:51
B K 會員一向都生活係平行時空,
唔知現實香港發生嘅嘢。

係啦,又話佢哋冇嘢做,就嚟散,2月頭先開完演唱會,已經有人出歌,有人電影上畫,有人做賀歲杯嘉賓
至於黃,鄧炳强喺一個禁毒嘅討論時都有提過Mirror,冇反對Mirror做宣傳禁毒

男爵府

maymay516 發表於 24-2-23 05:05
其實唔明 Mirror 究竟得罪佢地D乜, 要不斷追擊? 唔鍾意咪唔好睇囉, 留番D時間追自己鍾意既明星好過啦 ...

有d人係鍾意以明星作發洩對象,Mirror連粉絲都被追擊,好似鏡粉=鏡嬸,連帶女人不再年輕都被醜化,仲要喺親子網都係咁講

男爵府

cbeyond 發表於 24-2-23 13:43
事出必定有因
當日鏡嬸講其他人老啦, out, 唔接受新歌手時, 點解無鏡粉出來叫佢地收聲。
鏡嬸呢個名, ...

我唔知你係男定女,幾多歲,但冇女人鍾意俾人叫阿嬸,而呢度大多是媽媽級,下下喺女人堆用嬸字笑人真係好諷刺
至於喺網上遇到無禮鏡粉,呢d鏡粉點會冇俾人鬧呀?就因為有劣質鏡粉,就笑哂所有鏡粉同鏡,同某d人笑大陸人有咩分別?

男爵府

cbeyond 發表於 24-2-23 15:13
國內粉絲有內涵過班鏡嬸, 起碼唔會踩低其他歌手去捧自己偶像。
亦老實, 我覺得鏡係無實力, 但班鏡嬸係 ...

係呀,鏡嬸玻璃心,鏡又醜又廢,國內偶像又靚又有實力,粉絲有內涵有質素

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊