美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

虎到金來勳章

我個同事打完白左2度,皮膚白滑左 佢好讚呢部機, 見佢荷爾蒙斑打到第6次終於開始有淡到, 我見BK JM講荷爾蒙斑好難攪, 打6次有效果應唔錯

333s    發表於 20-3-11 21:05

大宅

虎到金來勳章

leoanahuang 發表於 20-6-18 12:59
我唔知你係A+點幫你打啊, 但如果你有試過我戈間你都一定會愛上 打完即刻白咗,毛孔亦見收細架,又 ...

我上星期日去左你介紹戈間試左次, 分享一下
佢地真係有保證打一次打淡, 因為我有D擔心所以問清潔哂先入房
佢地仲保證我唔會好似A+咁打完仲深色過無打, 结果打完真係比A+打白多3度,
毛孔眼見都即時細左, 同埋原來真係唔太痛, 但又唔算完全唔痛, 我個人可以接受, 無1064咁痛囉
打完即時荷爾蒙斑比之前深左少少, 治療師話係好反應, 因為d斑打完有吸光, 係好現象
一星期後會比之前更加淡, 而家真係淡左好多, 但治療師話我係荷爾蒙斑要打多幾次先清得哂,
我book左一個月後再上去打第2次, 到時再分享

大宅

虎到金來勳章

LuckBaby20 發表於 20-11-19 15:06
請問你係邊打,價錢多少,可以pm資料我嗎?

可以啊, pm你

大宅

虎到金來勳章

IloveJJ 發表於 20-11-18 14:28
呢部?我响 A記打$1500次喳喎!佢有好多功能,其中一個係打荷爾蒙斑,美容顧問話話效果唔會好快,係亮白效 ...

我都係打呢部 但我第2間打打荷爾蒙斑清得好快喎
依部係有好多mode打, A記如果係用佢 preset 個mode打係清唔到荷爾蒙斑架

大宅

虎到金來勳章

JINNYCC 發表於 20-11-26 11:45
請問邊間打?幾錢一次。可否pm

$1200 / 次, PM U

大宅

虎到金來勳章

Josie615 發表於 20-12-2 01:01
可以pm嗎?(emoji)(emoji)

send左, 你又係要打斑? 原來都幾多人受斑困擾....

首頁

尾頁

跳至