親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

小朋友一定好開心.地方好大,品種又多.值得一看.

景點地址:SIAM PARAGON

heiwai    發表於 15-5-13 00:40

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:回覆 kit2004 的帖子請問SIAM OCEAN WORLD

原帖由 SHARONJULIO215 於 15-05-12 發表
回覆 kit2004 的帖子

請問SIAM OCEAN WORLD 係咪可以即埸買飛入埸架?
係架。但你要睇埋某d show同玻璃船要睇時間。其實d show不睇也罷。但我已經唔記得咩時間啦。你睇下網有冇講

水晶宮

SHARONJULIO215 發表於 15-5-12 16:43
回覆 kit2004 的帖子

THANKS!因為佢地個網址入唔到去。
玻璃船其實係隻船仔下面有塊玻璃望到水入面既生物.兜一個圈唔使10分鐘.仲有個5d 好搵苯.可以唔睇.
其實係入面慢慢行睇下魚仲多.唔使睇佢其他野都夠.

首頁

尾頁

跳至