自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我上去買雞骨草沖劑,試過想係淘寶買好麻煩,買包雞骨草都要實名,仲要填好多野,最後冇買

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

vta137 發表於 23-8-20 00:37
吓,要既咩!我係香港一般用草藥煲,貪得黎到見到買吓咋

我屋企人好易有尿道炎,飲佢會好快冇事

水晶宮

vta137 發表於 23-8-20 00:41
你話雞骨草?

係呀,沖劑

水晶宮

vta137 發表於 23-8-20 00:45
好,我記底佢先。
我係香港鐘意飲健康工房,飲完即刻好訓,未飲過沖劑,下次試下先,而家返左酒店了,頭先 ...

個名係雞骨草肝炎沖劑,屋企看門口,平時唔會飲 之前果3年冇得上大陸買,呀仔又突發尿道炎,我係櫃桶底摷到兩包過期比佢頂住先,飲左兩次即刻唔痛

水晶宮

vta137 發表於 23-8-20 00:45
好,我記底佢先。
我係香港鐘意飲健康工房,飲完即刻好訓,未飲過沖劑,下次試下先,而家返左酒店了,頭先 ...

飲雞骨草會好訓?

水晶宮

vta137 發表於 23-8-20 01:02
平時我唔會買沖劑,沖劑對我地無咩效,得啲甜味,今次都係貪得意,反正黎到羅,
...

我都係人地介紹先買,不過呢隻有藥性,唔可以當水咁飲
attach0/tmp/phpORgPmg

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊