美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

ckm80 發表於 20-6-19 20:53

實係呀,有折好過送sample呀

同意 !! 有d sample 都未必啱用, 平d好過

男爵府

barryhym 發表於 20-6-19 23:59
請問LP 有冇貨?

有呀! 不過種類唔多, 有eye cream, sheer luxe cream (不過冇luxe cream), absolute filler, skin caviar iquid lift, 魚子水, eye gel, etc. 不過就冇我想買嘅 luxe cream 同 eye lift, 我淨係買咗兩盒 eye cream同 liquid lift咋

男爵府

aj1206 發表於 20-6-20 09:35
噚日9點有,我早2日去9點都有luxe cream,我買左

我今朝11am再去過, 佢有好多呀 ! 仲係 100ml, 我買到喇 好抵 !!

男爵府

mame_susanne 發表於 20-6-20 10:42
係~好彩買到,都係一盒自用,一盒俾阿娘,佢用過之後話好正喎6折唔買返盒就覺得好蝕
...

我今朝 11點同另一個明友又去過, la creme 竟然有貨, 真係冇諗到佢補貨補得咁密 终於買到啦, 太開心 我今日仲有得買埋碎粉, 尋晚都冇。。。 今朝仲有好多refining essence, 不過我冇用開所以冇買

男爵府

szeszephoebe 發表於 20-6-20 10:51
我改左星期日早場, 唔知星期日會唔會無咩貨補

應該都會補貨, 我尋晚 7-9嗰埸, 今朝 11點再去, 都返咗好多貨呀 !

男爵府

mame_susanne 發表於 20-6-20 10:57
星期日係咪會比平日多人好多呢?

今朝都比星期五晚多咗好多人

男爵府

candycakee 發表於 20-11-20 18:24
cpb fans 留意呢套
淨係the cream 都有 30ml
勁抵

呢set 好抵 ! 不過我仲有兩盒 50ml le creme 未開, 要忍下手先得

男爵府

ritalau012 發表於 21-2-13 21:53
昨天去DFS買貨品65折,冇人查過任何嘢就可以入去了

請問你早兩日去啲貨多吾多?我有冇 la prairie ? Thx !!

男爵府

ritalau012 發表於 21-2-14 11:16
一般咋,la prairie一樣係冇魚子水

Thx !! 魚子水我麻麻,我想買eye lift同liquid lift, 呢兩樣剩番半支,想補定貨

男爵府

ritalau012 發表於 21-2-14 11:30
兩日前見到有

謝謝你呀!咁我去睇下先

男爵府

celiacc 發表於 21-2-14 14:27
Eyelift 好用嗎?用緊eye cream 覺得冇咩特別

我覺得eye lift對我有firming效果, eye cream我用過valmont, la mer, HR, cdp, chanel, estee lauder, 仲有幾他牌子,呢幾年都係鐘意用番LP... JM你用緊邊隻?有邊邊隻好用?我又想試下

男爵府

pingukiki 發表於 21-2-14 15:14
依家企業號Estee Lauder group 都冇六五折喇,所以都少咗選擇.

Thx JM ! 其家嗰d我都仲有貨,淨係想補一補LP

男爵府

celiacc 發表於 21-2-14 20:27
我之前用過valmont 金都幾ok,Chanel le lift 冇用,諗住下次試下la mer或future solution 或后
...

skincare真係人夾人, 我以前都用過valmony金色全條line, 不過我覺得普通, 反而佢條緊緻line好D, la mer同后眼霜我都係用完冇回購, shiseido future solution 就末用過

首頁

尾頁

跳至