單親天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

感嘆號小姐,
雖然我們有子女係身邊,但係真的亦會有有子女的煩腦,好像我呢排都成日為個小朋友擔心
如果真係重未搵到人生目標,咁不如同自己定一個短期的目標喇,因為有了目標,便可以努力向前,到達了又可以為自己set令一個,:lol:
好多時我唔會想太多,要真係面對困難,我才會比自己唔開心一日搵人呻下,跟住會想法子點解決問題,所以您都唔好想太多喇~日日努力工作,可能會出現好多您意想不到的收穫的!
您要加油比多d信心自己,相信自己有改變明天的能力!

侯爵府

原帖由 annachee 於 10-10-30 22:25 發表
我最難捱既日子就係半年前岩岩有左...果陣未知自己有左..老公出臉有個女人...佢好似顛左咁...奶奶仲要明知個仔有野...仲要幫住佢話我....D說話難聽到.....以為做戲先會有.....老公果根本放棄左呢段婚姻......我好傳 ...
您唔好咁樣喇.....唔好鬥''橙''喇~
時間一分一眇咁流走,如果唔開心對您同您bb都唔好架~所以您要時時刻都開開心心,做多d自己想做的事,想多d開心的事情,記住要做個快快樂樂的媽媽呀~

侯爵府

原帖由 (!_!) 於 10-10-31 00:42 發表

子健媽, 多謝你呀.

我雖然不算是這裡的常客, 但我有看到你一直以來的轉變.

你好似亞信, 縱使自己也面對著不同的挑戰, 但也很樂觀, 很正面, 很從容的去面對.

還懂得鼓勵人, 幫助人. 我要為你鼓掌, 向你學 ...
吖信 我邊有咁堅毅呀,我好渣架,一有問題我會好心慌,重會收埋自己成日喊!所以您千祇唔好學我,費是我教壞您喇!
您唔洗怕您行得慢喎:) 因為我都係奉2進一架~我同子健等埋您吖:lol
我都好認同吖fitfit所講的,以您的條件點會搵唔到mr right呀~可能已經係您附近喇

首頁

尾頁

跳至