自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

畀面勳章

pc2012 發表於 17-9-6 03:39
吳綺莉之前仲搶過梅艷芳男友?!
呢段「新聞」係大陸各大網站傳到行一行,但林國斌同趙文卓,香港八卦新聞幾乎從未將佢地同吳綺莉拉上關係,但大陸新聞就講到似曾曾,我就唔信大陸關於香港明星既娛樂新聞會連舊聞都詳盡過香港。
如果認真睇大陸既娛樂新聞,其車九成都係老作的,甚至有網站轉載你post既呢段文章時,配圖係利智

又話吳綺莉幫個女改名卓林因為懷念兩個前度男友,但又有新聞話因為要比林鳳嬌更卓越,其實李居明一早話係佢幫卓林改名,我就唔信李居明會咁無聊。

我相信吳綺莉後生時一定係一個任性任情的人,但我就不會相信大陸的文章了

QUEEN314    發表於 17-9-7 11:21
日日是好日

翡翠宮

畀面勳章

pc2012 發表於 17-9-6 12:14
剛再google香港娛樂新聞有講喎~

http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20130630/18316874
1996年之前的舊聞,至2013年才有報導,是不是抄網上資料?

反正我知道名字是李居明起的,不是吳綺莉自己為了紀念男友改的。

不是為吳綺莉辯護,只是不想卓林這個小朋友連名字也讓別人拿來大做文章,她已經夠可憐了
日日是好日

翡翠宮

畀面勳章

pc2012 發表於 17-9-6 14:07
名字或者係老作。

但佢前男友死後不足一年就生卓林,就一定係事實。
吳綺莉懷孕時,葉玉卿身在美國都接受電話訪問替佢闢謠,話吳綺莉要生B絕對不是「為左博d乜野」,如果侄兒為左佢而死,相信葉玉卿冇咁大愛幫對方講好話
日日是好日

首頁

尾頁

跳至