親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 maggielau0705 的帖子有冇著住行特色

原帖由 applekin 於 15-03-23 發表
回覆 maggielau0705 的帖子

有冇著住行特色小店?
Yes

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 maggielau0705 的帖子知唔知邊間多5歲

原帖由 abbielau 於 15-03-23 發表

知唔知邊間多5歲小朋友和服租呀? :)
這個不清不楚,因為其他冇去過,岡本小孩款都ok.朋友囡囡6age有穿!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 maggielau0705 的帖子我由難波東方出

原帖由 annsochan 於 15-03-25 發表

我由難波東方出發, 係咪可以喺難波搭近鐵去京都先, 之後應該點去岡本呢, 全程 ...
尼個你要問下其他人!因我係由白濱去京都架!而响京都酒店我地4人坐的士去岡本!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 maggielau0705 的帖子岡本要等e Mail

原帖由 applekin 於 15-03-25 發表

岡本要等e Mail 回覆嗎?
Yes ar

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 maggielau0705 的帖子即是收到那個就

原帖由 applekin 於 15-03-25 發表

即是收到那個就係?如果book 左唔去怕唔怕?
入面有寫,叫你唔去要通知!如果真的不去就早1,2日send mail去取消!
如果失蹤好似唔多好,只怕以後要收訂或全費先可以book,因為你book左,人地留比你,其他人冇左尼個時間而book唔到!

所以唔好玩失蹤!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 maggielau0705 的帖子夏天係咪通常着

原帖由 annsochan 於 15-04-02 發表
夏天係選浴衣呀!我之前冇你咁多野選渦!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 maggielau0705 的帖子我揀完要邊個set

原帖由 annsochan 於 15-04-03 發表

我揀完要邊個set 之後,仲洗吾洗book 埋set頭定係個set 已經包埋se ...
你set e mail問,同我之前book有D唔同!

首頁

尾頁

跳至