跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

Re: BB今年報K1,請問選哪間學校好

禮媽,
你咁好可以係返屯門做嘢
如果你公司有位,記得介紹我呀
禮媽 寫道:
頭先去中銀幫老細攪嘢,真係激鬼死,我都唔明,點解中銀d職員做嘢咁鬼死慢,慢到真係嚇親人,態度又唔好喎,乞鬼人憎,不過咁,去完之後我食咗個好好味ge米線補番數,真係幾好味喎,你地有無去過呀,呢,喺新墟咪有度有幾間麻雀舖,又有單車舖ge,嗰度原來有間食雲南米線喎,今日試吓,又真係幾好味喎,不過就貴咗些小,一碗米線加一罐嘢飲,成三十蚊咁溢,不過算啦,久唔久豪一餐啦

男爵府

畀面勳章

喂喂~~~~~~~我今日唔使湊仔呀, 有無人陪我食飯呀
我e+四週圍問緊d friend, 睇下邊個可以陪我玩

男爵府

畀面勳章

哈哈............亞仔亞女都係99到 [quote]
chunhomonmon 寫道:
Denise:

咁好呀,唔使湊仔 黎黎黎.....過黎我陪你食 [quote]

男爵府

畀面勳章

我個人好鐘意玩,一定要間唔中都要release返出嚟, 如果唔係會"憶屈"架

我係趁佢地瞓晏覺既時候偷走架
如果唔係, 佢地兩個都會喊架 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
禮媽 寫道:
Denise

你又飛luck對仔女呀,乜你99咁好,成日幫你揍兩個ge,你d仔女又肯比你走得luck

男爵府

畀面勳章

唔緊要啦, 梗有下次既 [quote]
duck99999 寫道:
喂做X咁好唔使湊仔呀 阿仔去佐你99到呀 最衰我今晚要趕返去帶騏濼看DR啦,如果NG係我陪你食飯 [quote]

男爵府

畀面勳章

差d唔記得表揚下我99添
佢真係好好架, 我兩次坐月, 佢都係日日過嚟我到架, e+只要唔過份, 佢都好樂意幫我湊佢地, 都幾好架
禮媽 寫道:
Denise

你又飛luck對仔女呀,乜你99咁好,成日幫你揍兩個ge,你d仔女又肯比你走得luck

男爵府

畀面勳章

moon,
OKOK [quote]
chunhomonmon 寫道:
Denise:

喂,我都中意玩架,有乜節目call埋我啦, [quote]

男爵府

畀面勳章

最後confirm我會去沙田行街食飯呀
去準備下先

男爵府

畀面勳章

咩你地又傾左咁多個page架, 我要努力d睇先得

男爵府

畀面勳章

禮媽,
我真係忍唔住要問返句: [size=large]你係唔係喺到晒命呀
你老公對你咁好 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
禮媽 寫道:
仲有,我老公成日話我講嘢有懶音,又9唔搭8,好彩佢識咗我好多年,佢先知我想up乜炸,同埋佢成日幫我做translator ,如果唔係,就算連我亞媽有時都唔知我up 乜

但我有時諗,我老公識我嗰陣會唔會覺得我好奇怪呢,嗰時我係喺舊公司識佢架,我坐喺佢隔離,我又成日煩住佢喎,點解佢又唔嫌我煩ge,衰到連我有時都頂自己唔順呀,唔通我老公有特殊特辟好?等我今晚問吓佢先

男爵府

畀面勳章

我好鐘意打邊爐架
幾時去食呀
禮媽 寫道:
雅都對面嗰間唔係樣樣都好食架,但佢用d榴槤ge糖水就好好味喎,好想食榴槤呀,忽然間好想同老公,不過好衰,佢唔中意打邊邊架,你地奶唔奶呢家嘢架,奶ge話第日我地出去食,唔預我老公,哼 :tongue:

芒果布甸,糖不luck,蘿蔔榚,魚旦,魚肉魚翅,燒賣,仲有炒米粉,炸兩,我好想食呀,死喇,愈講愈肚餓呀

男爵府

畀面勳章

我好大方架
我呢幾日都係一個人湊2個呀, 真係好慘 :-( :-( :-( :-(
因我屋企得一張bb床, 所以亞女就同我瞓囉, 我成日都驚整到佢, 幾晚都瞓唔淋, 好累 :cry: :cry: :cry: [quote]
禮媽 寫道:
Denise

你好孤寒呀,成日都講咁小嘢,有排你追我地d post呀

男爵府

畀面勳章

我都係極鐘意食榴槤, 我隻佬又係唔食, 我99屋企既男人都唔食, 所以有時我都會買一個細細個既兩個人食
禮媽 寫道:
講起榴槤,我係極中意食喎,不過呢兩年好小食呀,一來怕肥,二來我老公又係唔中意,頂,佢乜鬼都唔中意食,淨係中意肉肉肉....................................
咁講,咁我知我老公點解咁愛死我,因為我係肉肉肉

男爵府

畀面勳章

哈哈............我就係咁.................中左
mark six又唔見咁易中
ho_mama 寫道:
禮媽:

唔係喎! 你環掂都要嘔茄 ka lor,咁多一個唔多喎! :mrgreen: :mrgreen:

話時話,你坐月果陣無飲回奶湯咩? 呢....即係拎d淡豆豉黎煲水既呢? 真係好有用咕喎! 一係....你家下試下飲幾次,睇下得唔得...!

咁你都精d,我媽話好多女人就係咁,生開有條路,好易中,好易買餐送呀! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

畀面勳章

禮媽,
你真係好攪笑呀, 轉數又快
禮媽 寫道:
我真係要點首..........咩咩太多牛奶味,朱古力咪無定企,無晒朱古力味,我對奶又唔爭氣......嗰首歌聽吓先得,好應景呀

男爵府

畀面勳章

呢幾日好熱, 無x被, 同埋亞女仲咁細, 都真係好驚 [quote]
禮媽 寫道:
我都好大方架............................塊面

我又係同個仔一齊瞓,又係驚成日整親佢喎,咁咪唯有分開被囉,咁好似無咁易整到佢呱,我諗

男爵府

畀面勳章

嘩哈哈~~~~~~~~終於都睇晒喇

男爵府

畀面勳章

我有時都係一個人食一個細既, 真係好好味
如果隅左夜無咁好食架, 仲成個雪匱都有d味添 [quote]
禮媽 寫道:
咩呀,我分兩日食架,咪玩啦,一次就食晒一個咁晒錢

男爵府

畀面勳章

ho_mama,
係就係中左, 但都唔知好唔好呢, 我湊左佢地幾日, 已經投晒降啦

係呀, 真係好易中架, 我有個朋友又係咁, 不過佢選擇左..........唔要囉 :lol: :lol: :lol:

男爵府

畀面勳章

咪玩啦
投降喇
我原本都係唸住要兩個架, 不過就唸住係亞仔3歲先啫, 真係好辛苦呀, 佢兩個年齡太近呀 [quote]
禮媽 寫道:
亞女,你太索喇,你老公梗係............哼

係易中,易中 d 既,我地明ge

首頁

尾頁

跳至