自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

heilyto 發表於 24-1-24 17:36
嚟緊3月老公要去東京跑馬拉松,難得撞正復活節假期,想趁機會去旅行輕鬆下,不過呢啲日子可能撞正櫻花季真 ...
有呀,老公疫情前去過日本跑幾次全馬我都有跟住去,跑前送佢去起跑點,中間自己行街食飯,跑完去接佢,如果唔去佢唔開心,跑完我哋會順便去旅行,每次星期日跑,星期五、六酒店貴好多都無法啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

hennyyoyo 發表於 24-1-24 19:36
東京馬拉松要抽簽,抽到點都會去!不過C6未跑過東馬。但C6去過幾次日本比較冷門的縣跑。。。(如果我唔係 ...

Hihi 東京我哋抽過幾次都抽唔到,真係要好好彩先抽到
鹿兒島 馬拉松我同老公參加過第二屆(我哋人生第一次全馬)跑完我死咗99%, 之後旅遊完全無胃口,從此以後無跑步lu

希望你老公順順利利完成賽事,開開心心回家

珍珠宮

hennyyoyo 發表於 24-1-24 22:14
今年唔知第幾屆,幾年前佢跑,那年落雨又凍,真係見佢跑完後有啲肉赤

今年再跑,我問佢唔悶咩 ...

我哋參加係2017 年,落勁大雨又好涷,想開gel 隻手涷到開唔到
係呀,我哋就係東京馬拉松抽唔到,所以先報鹿兒島
鹿兒島差唔多一定中
你老公好正常呀。跑完真係無胃口㗎
今年渣馬老公都有跑,不過成績唔好啊,佢安全返到屋企已經好感恩(我用apps monitor 佢係邊

我一啲都唔叻呀,因為鹿兒島馬拉松係可以七個鐘完成賽事㗎
唔怕講俾你聽,我跑咗六個半鐘
attach1/tmp/phpR3KqYc

珍珠宮

MerryMe 發表於 24-1-25 18:28
我老公抽唔中呀!
如果佢抽中,我一定陪佢去,難得佢咁有興趣

我都係咁話,如果我自己抽中,跑唔郁我都想感受吓六大馬拉松嘅氣氛
好似抽到機會得8% ,機會渺茫

珍珠宮

hennyyoyo 發表於 24-1-26 21:02
我地原來係同届 ,那日真係好凍又落雨!我本來打算去便利店買啲熱野比C6跑完飲,點知揾極都無 ...

哈哈原來係同一年,唔怪之得一樣又涷又落雨
你真係好老婆老公一跑完有你照顧
老公跑得快我好多一早返酒店沖涼休息,我跑完自己以蝸牛速度慢慢行返酒店,平時15min 距離我行咗好耐,又腳痛又無力舉步艱難,真係死過翻生
啱啱搵咗啲舊相,有無你老公係度

attach1_sign/tmp/phpC7cWHS
attach2_sign/tmp/phpj5Sd3c
attach3_sign/tmp/phpeN1Aox
attach4_sign/tmp/phpf4L3JR
attach5_sign/tmp/phpu13B5b

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊