美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

你好! 我其實幾年前生左粒粒係眼底, 無為以無理到,點知上星期做FACIAL 話係疣, 要即刻脫
上網係咁research 都唔係搵到太多醫生info, 好多都只係PM
見到有BLOGGER promo 一間叫LM SKINXXXXXX 即Dr. Chan,

做左Free consultation話有100+粒係面同頸, 要18000,
我insurance cover唔到100﹪,個身都有驚要30K 先得, 所以想問下SIS有無其他好醫生介紹?

睇到蕭鳳兒醫生 ,原嘉麗醫生, 張翠瓊醫生比較多人講
有無人去過可以分享下?? Thanks!!!!

洋房

回覆 babybabywanted 的帖子

37k 咁貴?😭😭想問做得好唔好? 好驚有’la’.
Thanks!!!!

洋房

好! 唔該晒! 諗緊分2次去DR.SIU 做face + neck 同長沙灣Dr. Lau到做身, DR. LAU 好似平好多. 但見到有人話打漏好多. 都唔知點好

洋房

回覆 km1021 的帖子

My insurance only cover 80% of the operation fee, also need to add up consultation fee. So I still need to pay 4-5k after claiming my insurance.

洋房

回覆 volarbb 的帖子

我去LM果到話有~130粒,所以要18000.我想全身脱,如果身唔係好多一part 計好似唔係好抵,
介唔介意話俾我知醫生資料?thanks!!!

洋房

我好似手都有. 但應該得10幾粒。而家應該去劉醫生到脱全身先,如果再出就三個月後先去見其他醫生,咁樣好似最平。想問如果星期六整,星期一返工都無問題?
如果俾錢先突然話貴double都幾唔合理!!登你唔抵!

洋房

好! 唔該曬! 而家book 左Dr. Lau on 23 June! 做完會share! :)

首頁

尾頁

跳至