自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆樓主:

香討班妖台打手發哂癲咁鬧,話咁小事告人,話告唔入喎,覺得咁理直氣壯咪繼續post相囉,個個餚哂底

子爵府

露比EE 發表於 22-7-1 00:58
我覺得冇錢焗住要息事寧人,但既然有錢告得起,而個女又真係無辜,點解要硬食?

就係太多人選擇息事寧人 ...

人地老豆應該識唔少法律界朋友,可能勁過tvb律師團,出得手唔會無把握零作用

香討嗰邊,嗰幾日洗哂版,嗰班admin一向偏幫班妖台打手,講妖台唔好就好快刪帖,chantel呢次投訴後admin剩刪相,啲帖就留喺度任人講作故仔,班admin一向周未唔做野,星期六晚620出完聲明第二朝啲帖無哂,唔做野班admin啋你都傻

子爵府

popofat 發表於 22-7-1 02:01
係咪PR 招,見Gigi 咁紅,星夢2 Sabrina 又來勢凶兇,做下noise, 之後又不了了之?
...

人地老豆駛唔駛幫個女make呢啲noise,以為人妖台咩

子爵府

popofat 發表於 22-7-1 02:20
點解唔洗,個女孭住幾個廣告代言人响身,要保持返形象,d 片可能影響d 代言人合約喎。
...

ok, 以為你話tvb同chantel整呢啲負面新聞make noise,誤會了

子爵府

回覆樓主:

呢個帖最嘈嗰個,叫人老豆告佢喎,覺得無問題你咪post相囉,香討大把呢啲得把聲嘅人

子爵府

laukkk 發表於 22-7-1 16:51
其實我唔係好明告乜野,不過又咁講,法庭成日都話佢哋有責任保護未成年兒童,所以可能阻止再有相流出? :qu ...

我估係呢個原因,我睇開幾家娛樂版,似乎就刪走哂有疑似內衣相嘅新聞,香港傳媒大部份黃,見你係tvb唔會幫你,唯有係用法律手段,否則以後傳媒鍾意就放出黎。

無去開連登,仲有無人post相?香討我就見得把口鬧,叫佢post個個扮睇唔到。

雖然話阻止唔到人save低copy,起碼你敢唔敢公開傳放?

子爵府

回覆樓主:

連登黑chantel最落力嘅某account已無左,唔知係俾連登封艇/自己驚得濟摺埋,樓上嘈嘈閉嗰位開心農場,你覺得無問題可以試下post相,睇下點

子爵府

happyfarmlife 發表於 22-7-1 17:55
你都幾敬業,mon住哂咁多個forum邊個講Chantel,不斷回post追擊,請問你呢D打手工幾錢人工?

...

我剩係上bk同香討,啱啱香討有人講連登件打手封號,講落力邊及你,我一日出嘅留言唔夠你呢個帖

既然覺得無問題告唔到你嘅,post張相抵得住打咁多字,post張相表達到你唔怕有錢佬嘅氣概,唔好得把口,post相

子爵府

回覆樓主:

禁止訪問
仲等緊呢位勇士post相挑戰有錢佬添

子爵府

laithin 發表於 22-7-2 21:19
啱啱見到話Chantel 飛去第二度,應該都係避一避風頭。

一早講左去旅行

首頁

尾頁

跳至