自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆樓主:

TVB係錄播 (2355-0215)
港台31直播 (2015-2215)

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0920_00862_001.html

集合內地、香港、澳門及台灣多位紅星的《灣區升明月》2021大灣區中秋電影音樂晚會,於將明晚(21日)中秋節於深圳舉行,屆時除了有多個網絡平台直播之外,無綫電視亦安排於晚上11時55分在翡翠台播出。

......壓軸登場就由郭富城、譚詠麟、周柏豪、舒淇、歐陽娜娜、炎明熹、任達華、關曉彤等逾30位藝人,獻唱《我的中國心》,為晚會畫上完美句號。

funfun759    發表於 21-9-21 14:03

子爵府

回覆樓主:

轉自tvb娛樂新聞台fb
(補充: 24樓有一份騰訊出嘅rundown,同tvb呢份有出入,我覺得騰訊嗰份可信性高啲)

子爵府

回覆樓主:

呢個rundown來自騰訊微博,王菲喺篇章一最後出場,而呢個版本無郭富城,黎明只係短片部份,之前嗰張係來源係tvb,咁我信騰訊版本多啲

子爵府

回覆樓主:

(續)

子爵府

wlea 發表於 21-9-20 18:54
咁宇宙巨星呢厚粉戰隊呀有乜表演?

天團啱啱話紅到去日本,等年尾上紅白

子爵府

Babypink髮飾 發表於 21-9-21 01:20
發展平平都咁多表演,非常奇怪

成日痴住明星足球隊同譚校長周圍去,今次應該係校長關係

子爵府

shunying 發表於 21-9-21 10:38
我屋企無大陸頻道, 要聽日去B站睇, 好期待有得睇深深, Gi Gi我都鍾意.

中秋節快樂!

港台31有直播

https://www.rthk.hk/tv/dtt31/programme/gbamidautumeconcert

首頁

尾頁

跳至