自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

bobo0_0 發表於 24-4-7 03:39
一到咗46歲之後頭一個月早5日,第二個月早7日,今個月遲咗5日未嚟,但十日前已經開始谷m,頭暈腰痛胸脹痛, ...

幾日算什麼
頂,我上次冇來兩個月,痴線架,
睇中醫都唔係好得,因我又出汗,背又熱,又瞓唔到媧,總之超辛苦
之後朋友叫我去萬寧買更年舒,佢話佢食咗大半年,我又走去試,真係幾得,啲M準時返,我都食咗三四個月,因佢買兩樽平啲,所以買咗兩次,真心OK,唔係賣廣告,但今個月我打算停,但呢個星期又背脊熱返,係發熱架,又出返汗 我諗都係要食返

伯爵府

bobo0_0 發表於 24-4-7 18:36
食咗會唔會好瞓啲呀?

我覺得可以瞓得好啲,之前成晚醒,總之個人食咗好好多,好明顯塊面冇咁黃黃青青,啲骨冇咁痛,但都貴貴哋 妳上網打更年舒,有好多資料

伯爵府

JustForty 發表於 24-4-7 17:14
食左係咪延遲更年期架?謝謝

我只知食咗個人冇咁唔舒服,之前M又亂,黎前又頭痛,黎完又病,搞到情緒唔太好,啲骨又痛,背脊發熱,係好熱㗎,走去探吓,好高温,又以為自己中焦 人都顛呀!
延遲...?妳上網打更年舒,有好多資料

伯爵府

Zoe_CC2024 發表於 24-4-7 20:33
我唔得,頂唔順,又要返工,心悸又面紅耳赤,這些徵狀完全影響我情緒呢,睇咗一輪中醫後已經幫我 ...

我反而背脊熱,熱到好似後面有個爐頭係到煲緊湯咁 之後一身汗 中醫睇咗兩三次,唔係好得,又要日日飲又難飲喎 頂唔順
人哋話更年期玩成十年,點頂?所以才買來試吓,好在終於找到合我嘅方法

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊