跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 1# shore 的文章

HI~~
你地好,我個b都係717架,佢係kwh出世架,重7.2lbs.而家全人奶,呢個topic真好呀可以傾下bb野^^
你地d bb戒晒夜奶未呀?
del

大宅

回覆 31# BB成長期 的文章

HI,BB成長期,
我都係住大角咀喎,你近邊呀?
del

大宅

kathyp,
好呀,但係邊度呢?
可能我地傾過計都未定添^^

我FB A/C :[email protected]
原帖由 kathyp 於 10-10-3 16:30 發表
好吖......我非常有興趣呀!
吾知其他媽咪點睇呢?

del

大宅

1) kathyp
2) hellokitkitmoon

原帖由 kathyp 於 10-10-10 01:19 發表
係邊度真係要depends on 有幾多人wor....
請問有幾多位mama有興趣吖?

1) kathyp

del

大宅

OK喎,去邊度BBQ好呀?

原帖由 daiyanyan 於 10-10-28 12:53 發表

快d 去join fb 果個啦~hahaaaaa一齊傾下計~

你地100 日有咩搞作呀??
我就叫晒d 朋友仔黎同呀仔bbq ~wkakaaa 雖然佢唔食得~不過佢一齊坐埋火爐玩~ 好開心喔!!!! ...
del

大宅

我諗唔會得我兩個掛?不過你講得O岩,7月BB而家先3個多月,D媽咪好忙啦,夜晚冇覺好訓,日頭又要抱,真係唔得閑上BK都唔出奇~~

原帖由 kathyp 於 10-10-13 00:37 發表
有幾日冇上bk、睇嚟其他媽媽都好似好忙、冇乜上bk?定還是冇興趣?不過吾緊要啦、將來大把機會~
hellokitkitmoon,得我哋兩個咋、您點睇吖?
pm 我啦。
我都join 咗 facebook 個 group 啦、係個邊繼續交流交流啦!

...
del

大宅

原來個個都係咁辛苦呀!我都係有兩件呀,亞哥6歲,一早要起身送亞哥返學,跟住要反來餵細佬,我仲餵緊全人奶,晚上有時訓到3個鐘,好彩就有5個鐘訓下,仲要亞哥今年O岩O岩上小一,要用好多時間倍佢做功課同溫書,真係到晚上成10點後等D小朋友訓晒,先有自己時間呀!

原帖由 BB成長期 於 10-10-29 13:48 發表
我有上網嫁lunch time, 只不過我暫時不會有時間出來law, 我有2件, 1件得3個月, 另一件4歲幾.

要返工, 平時回家都已是8時多, 食完dinner都9時多, 之後同阿仔做0下工課, 有時下棋, 之後都10時多, 阿仔sleep, 我就take ...
del

大宅

我生左第2名之後就冇返工喇,不過仲忙過返工,因為係冇放工時間的.
OK而家大家都係忙D,等BB開始食糊仔可能會好D架喇~~

原帖由 kathyp 於 10-10-29 15:40 發表
有好几個星期冇上bk啦、開始返工、好忙。夜晚又要起身餵人奶、真係好倦!
見其他mama對gathering好似冇乜反應喎、如果只係得我哋兩個、不如遲d係fb再organize過啦~
(可能其他mama都會好似我甘、睇fb多過bk)hehe!

...
del

首頁

尾頁

跳至