跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part 8)

報到

伯爵府

karman未到... 不過答番佢part 7 o既問題先

點解唔帶番平時d 奶奶?咪就係因為......... 一個字.... 懶
又帶奶粉,又帶水,又帶奶樽... so trouble 呢...

伯爵府

7,
我又想睇下clk regel個pkg喎~ 唔該你順個便,o係打esther個email 隔離,打多個email address啦 :mrgreen: :mrgreen:

goldcoast 都好吸引.. 唔駛1千蚊,抵呀﹗

伯爵府

7,
goldcoast easter 都唔貴,你睇下﹕

goldcoast pkg

伯爵府

大肚同學,
唔知4月游得水未呢?
不如summer一齊啦﹗esther, 你一定冇問題啦

伯爵府

grace,
有呀.. 我都換左好多盒,婆婆換左6盒,我自己換左5盒...

不過最衰係一定要買一件嬰兒產品先換一盒囉

伯爵府

大媽,
雖然我唔知bosco 咩事.....
不過家信上個禮拜都撞爆咀,成口血...... 喊到傻,條上唇腫左,不過

伯爵府

大媽,
有一晚,家信好眼

伯爵府

mui,
跌下o者... 好少事o者,心痛?冇喎~~

伯爵府

mui,
如果擔心熙熙氣管問題,去睇下醫生好喎~ check左冇事放心d o麻

伯爵府

karman,
復活節我冇節目呀 :-( 之前諗住去goldcoast,不過又怕唔夠熱去游水,所以要等暑假囉

你地又有咩節目呢?

check pm啦﹗

伯爵府

各位準備o係8月or 9月比阿囝阿囡番學o既阿媽﹕

打左水痘針未呢? ?-( 打左有冇side effect呢? ?-(
我淨係聽我同事講,打左都會出,不過出少好多喎~

伯爵府

karman,
你好似不久之前見過家信咋喎~
水痘針,好似有幾個牌子,我問過2個醫生,一個650蚊,一個450蚊,都唔知點好.....

聽講打完有機會發燒,都唔知幾時打好...... 上次醫生話打完歲半支針過2個月就ok喎~

伯爵府

靚媽,
支水痘針係咩牌子o架?how much 呢? ?-(

伯爵府

傻婆karman,
輪狀病毒係o岩o岩出世o既bb先打o架.... 莫非你....

伯爵府

karman,
我同事尋日買左套新衫比家信
就係shirin 心目中o既英雄偶像﹕spiderman喇
下次gathering我一定幫家信著,等shirin攬下佢都好喎

伯爵府

karman,

有女飛埋身,家信點會嚇親呢 :mrgreen: 開心都黎唔切啦

大媽,

連波斯高都咁鐘意呀? 下次出黎家信一定變萬人迷lu

伯爵府

karman,
家信成日o係屋企好悶..... 我地幾時又出黎玩下呢 ?-( 不過weekend成日都落雨..... 煩c 人喇

我仲欠你d 野.... 唔知你仲記唔記得呢

伯爵府

esther, 7, karman,

同同o既思想到達4-5歲階段,家信都唔差,身型都到左4-5歲lu

伯爵府

esther,
少少誇啦.... 不過套spiderman衫..... 真係4-5歲o架 我估都係大左少少咋......... :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至