論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

我11月到期, 我唔理, 等佢再追先!

水晶宮

貓姐 - 9月中交2nd levy - 未交 - 可能12月尾會交

babesiu - 7月初交最後一期-收到兩封reminder - 繼續有拖無欠
vvlamho - 10月最後一期 - 收到2封reminder - 拖~ ...

嵐嵐mimi - 8月頭交第二期 - 已收到 2 封 reminder - 阿僱主 (即我老公) 話冇 $ 交嫁啦, 一係就拉我啦.....

ANDREAMLEE - 9月尾到期,已收第二封reminder,諗住遲D交,要炒工人...驚唔批新工人Visa

BB_sam - 10月到期, 收到二封信, seocnd 重話最後通知... 唔理..當收唔到.......

tinetinew - 10月24日收到第一封[追數信],11月18日收埋最後通知信,因為公司裁員導致失業,打算完約後唔會再請工人,所以拖得就拖住先....

JChan - 11月2日交2nd levy - 12月1日收到1封reminder - 拖

水晶宮

I received Final Reminder today!

I have to pay within two weeks from the date of this letter.

What should I do?

首頁

尾頁

跳至