夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我就同大家既唸法有D唔同,如果係我,有家人支援,我一定會返外家待產+坐月,我覺得女人生完係好需要人去呵護,照顧,但樓主而家既情況,如果要生完解決既話,我好擔心樓主會支持得住嗎?要知道,你同62,99住,你唔好怪我咁講,有時有好多嘢都只係會幫親不幫理,人哋話晒係一家人,你算係D咩呀,你姑9就梗係叫你忍la,到有事時,你擔唔擔保佢會幫你呀?

男爵府

你唸住BB出世後佢會回心轉意?所以唸住留生?我想同你講,你而家走就係你一個人走,佢哋無人可以阻止到你,但當BB出咗世唔係你話走就走,如果佢哋唔比你帶BB走咁點呀?一陣嘈起上嚟,小則嚇親BB,大則唔覺意整到BB咁點呀?聽你既情形你C6都唔覺得自己有問題,或者佢當你白痴,以為你咩都唔知,又或佢覺得你大住個肚,你要買佢怕,你而家要做既就係話比你父母知你而家既情況,好讓大家可以安排......

男爵府

講真,樓主走咗,究竟佢C6會玩得更開心呀?定個老婆走咗先知大件事,好係呢度眼見有好mama生完至比C6遺棄,亦有D會跪地錯,真係好睇個賤6個格,根本無人會知結果係點,BB係mama肚裏,mama唔開心,BB亦會感受得到,當前係咪自己既感受係最重要呢?

男爵府

E.....樓主好似呢2,3日唔見咗既?係咪生得la?

男爵府

我想問你C6有無嘢做嫁,點解可以成日蒲通宵?佢話到BB出世就無得玩?我想問,佢要去玩有邊個可以阻止到呀,個老婆就生得,佢都可以唔理,走去蒲天光,有起事上嚟咁點呀?好la,到BB出世佢都可以話BB成日喊佢瞓唔到,咁係咪要搬出去住呀?

男爵府

佢咪一路都係睇C你唔會走,好啦,到你真係走佢先知驚,anyway,希望你老公真係浪子回頭,1家3口幸福快樂

男爵府

原帖由 unhappy媽咪 於 09-4-8 01:53 發表
佢話之前有諗過同個女人斷,但因為我唔信佢,所以依家無,跟住話要落去冷靜.
又多一個當女人係白痴既藉口,唸過?佢又知你唔信佢,叫人點信呀?以前我C6都有講過話我對佢無信心咁一齊有咩意思,我同佢講,信心係要你比到我,我先會信你,你咩都唔做,又成日古靈精怪,咁叫我點信你呀?

點都好樓主要努力呀,有咩就返自己爸媽到,好好咁照顧好自己同B女呀,加油,加油呀!!!!!

首頁

尾頁

跳至