美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我20/3第一次上去文醫師度
我比較麻煩D 唔係一般肥胖,
陀囝囝重97lbs成218lbs因為荷爾蒙失調,腎上線...皮質醇偏高~總之有好多好多問題la
文醫師叫我相信佢,呢個唔係絕症唔駛喊有得醫,一個月都會舒服D......要有恒心煲藥飲!醫好個病就自然會廋!
now 207.4lbs
join plan $1350 / pins 10 times (twice for week)
奇難雜症冇藥粉藥丸食要自己煲藥$200 /5 packs for 1 week

感覺很舒服ah!!!

[ 本文章最後由 Bluecat 於 08-3-22 22:47 編輯 ]

大宅

原文章由 c818c 於 08-3-23 00:42 發表
請問每次要針幾多針??
及每針要針幾耐?? thanks...

or 每treatment 要幾耐時間... many many thanks...

我唔知係咪每個人都一樣,我就針個肚同手腳加埋十幾廿針度~冇我想像咁痛!已落了幾針我都唔知 係腳面果D有痺痺地其他冇乜野ah!!加電等半個鐘刺激下D穴位咁law!!
其實我響BK知文醫師針灸已差不多兩年但就係怕痛同冇恒心(知要長時間咁睇)搞到宜家萬劫不復先去求診

大宅

原文章由 manfatcentre 於 08-3-22 23:38 發表
add oil Bluecat

I want to go there too...

多謝你既支持ah!!!我聽日第二次去lah!!!我好乖有聽話煲藥服藥,仲戒梗凍飲和多飲水!
你要減肥???

大宅

原文章由 mamasang 於 08-3-24 19:19 發表

Dear,
Check pm for man's clinic & share your feelings.

Dear mamasung
I haven't got any pm wor!!!!

sharing

今日第二次去針,今天剛來M我個人係會腫好多重好多ga!仲會痛到死去活來 但今次竟相安無事 姨媽靜悄悄的來了
207lbs 但因為 M come所以不能作準!
但老公都覺得我冇咁鬆泡泡(肚同背)
針肚,手,腳今日加針大脾上次加電2度今次試3度!
上星期D藥主要是調理今次才加些消脂中藥wor!!
繼續煲藥1 week /5 days
文醫師叫我食清淡D,我肝旺不宜吃 煎炸野 多食菜同生果
but 27-28 /3 > Macau 戒唔到口lu!
返來努力吧!

[ 本文章最後由 Bluecat 於 08-3-25 22:24 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至