自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

又有人話佢扮清純, 扮無知, 綠茶_㗎喇

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

賺幾多錢使乜同公眾交待, 是但答就啱

男爵府

blackberry 發表於 22-8-29 16:40
讀女校, 又有大家長管, 點綠茶? 你係咪講姚呀?

一個Gi嘅hater噚日講嘅, 佢話自己鍾意Chantel, Yumi同Windy

男爵府

raicherry 發表於 22-8-29 16:48
答得幾好呀!唔好話歌手就算普通人一個三唔識七既人問你一個月幾錢人工你都唔會咁老實答掛 ...

所以話人低低哋嗰D真係唔知邊個低

男爵府

blackberry 發表於 22-8-29 21:08
你識講Gi 既hater, 咁又當真咁轉述, 即, 你都係hater 啦

以你嘅理解力, 廢事同你解釋, 唔使再回我

男爵府

blackberry 發表於 22-8-29 23:49
我理解力有咩問題,你話有人話佢綠茶,唔係想誤導人?你都唔駛回我,因為你自己理虧
...

Bk有hater話佢綠茶, 我誤導人D乜嘢?理虧喺邊呀?屈完一樣又一樣

男爵府

bu-b 發表於 22-8-30 07:50
但到18歲係咪都要重新開過户口?因為我仔就18歲,年頭同佢入番呢幾年佢儲嘅錢入銀行,職員叫我18歲前要同 ...

其實個記者先係有問題嗰個, 呢D咁私人嘅嘢根本唔應該問
見隔離有關於開兒童戶口程序, 應該依家同以前唔同

首頁

尾頁

跳至