自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

B___ F____ 一間美容院

去年在這美容店買了按摩服務
期間由 tst 轉過 cwb,原因係 tst 要結束。
然後再轉返 tst 但地點不是之前位置,第二次先發現公司名唔同咗。

我通過 ws 一共預約了三次,三次都很快回覆。
在第二次接受服務時說 bf 是加盟了他們公司。

如果要順利預約就要成為會員,因會員有優先預約。

第三次按摩時,被告之買$6000服務就可成為會員,否則以後很難預約。
今日直接按摩後直接在店面預約,員工告訴我先記錄下,有位就通知你。我問何以現在查不到?她展示手上拿著一疊說需要時整理。都什麼年代?你地唔用電腦記錄,呃邊個?
我問需要等多久?她支吾以對,另一員工說三天吧。
於是我用ws預約並著她三日後覆我。

我好似仲有6次機4次人手

會凍冰水嗎?

珍珠宮

Gorgor0612 發表於 23-7-27 19:15
之前package 幾錢?如果錢碼唔大,寧願放棄,咪因小失大 照用舊package 睇下佢點回 ...

首次$5000/20次人手按摩,之後加過一次$5000/12次機,當時佢話人手按完後用呢部幫助去濕氣。
我打算用晒就 bye bye 架。
我冇打算加碼。
每次人手+機各一 part 成惠$666/次 真心貴!
佢今日叫的試另一種機,淨機扣二格,差D千一蚊,我拒絕。
佢意思係如果我唔加碼入會,來緊會好難預約。

如果佢唔比我 book,我可能搵慌張西望幫手。

珍珠宮

sogreen 發表於 23-7-27 19:33
仲淨返幾多未用?剩返一兩張就當跌咗啦,如果多嘅舉報佢啦。

好似仲有

6次機 $2500

4次人手 $1000

共$3500

珍珠宮

stagea 發表於 23-7-27 20:12
好古惑!唔當面覆實時間
即日check唔到幾時有位都離奇,3日內都可以唔覆遮,千萬唔 ...

睇下佢三日後點覆我
我點都唔會加碼

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊