自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

USDS81 發表於 19-9-30 15:48
回覆 Kuromi1127 的帖子

我都聽到係屋內話俾左兩年老人院既錢。而且前段﹐兩囡做訪問時, 不斷強調係婆婆有 ...

係呀!即係無聽錯啦。。兩個囡有講相同說話,俾錢咩?
我聽唔到喎,定係聽漏左。

有啲要貼3至4仟蚊,因為仲要吸氧氣訓覺,買蒸溜水都要錢架。

個兩個囡都唔惹小,要個阿媽訓走廊

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

BBJOJO 發表於 19-9-30 19:49
又继續

侯爵府

Sherlotte 發表於 19-9-30 20:10
個問題唔係佢比定佢2姊妹比 係佢個仔 一早有心謀阿婆間公屋 阿婆係戶主來架嘛 當初係佢話照顧先加戶籍咋喎 ...

只講間屋係重點嗎?
做人仔女俾地方父母訓就是好仔好囡嗎?
婆婆入得門又如果呢?住得開心?

咬住間屋無意思,明顯睇到三個仔囡都有問題喎!兩個囡要自己阿媽訓走廊,咁都做得出既大龍鳳,好人有限啦!

侯爵府

1773 發表於 19-9-30 20:19
同意,阿媽瞓走廊的畫面太不妥當了吧!真的肉赤阿媽,無論如何不應讓人咁拍攝。三個仔女都好有問題。
...

上哂電視, 全港人都知自己阿媽訓街?!
做人仔囡做到咁衰格!! 老實講係佢地仔囡都無臉見人!

侯爵府

SaBB 發表於 19-10-1 11:36
對、要個阿媽訓走廊上電視比哂全港人知、點做得出

無人性的人

首頁

尾頁

跳至