自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

橙係加 FANS 時, 天天都有

而家都可以有, 去多些朋友既 RESTAURANT, 幫佢手 (即係 BEAR, 企鵝, MUSHROOM, 火果 D), 之後間中會話係 FRIEND RESTAURANT 搵到個 CRATE, 要 SHARE, 如果對方係主頁見到, 佢 ACCEPT, 就會一人一只

有時係橙... 今天搵到2個 FRIEND 有橙, 對緊對方 ACCEPT

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

三文魚... 好易有, 你 SEND GIFT 比人, 好多人都回翻只橙比你

我有好多三文魚, 反而橙, sugar, cream 都少

原帖由 sarahcow 於 10-6-20 00:33 發表
我o既橙係之前加入做fans o既gift... 早排成日有...
但我而家真係好想要三文魚...

水晶宮

你好大機會, 係之前按錯左 "封鎖程式"

解封方式:
私隱設定>黑名單>編輯你的黑名單>找番隻GAME>按「解除封鎖」

原帖由 wing 於 10-6-20 00:43 發表
唔知發生咩事, 我已經成個幾月LOAD唔到入去restaurant city LA...有無人知咩事呀 ??

水晶宮

呢個水族箱係咁 .... 建議用 IE 開 (用 firefox 仲差), 同埋要只開佢一個畫面就好少少

我係公司開就次次都成功 (唔知係唔係仲係用 IE6 關係)

原帖由 smallvv12 於 10-6-20 01:37 發表
我反以開唔到 開心水族箱, 時得時唔得, 要按好多次, 才開到, 好難開, 請問有無人知道點解??

水晶宮

即係... 你係 restaurant 入面, 之後出 street, 會有你 d 朋友既 restaurant, 入左去朋友既 restaurant, 佢會叫你幫朋友 restaurant 手 (如: sleeping bear, 企鵝, 臭油鼠, 火, mushroom 果 d), 你幫完手, 佢可能會話 "搵到一個 crate, crate 是什麼材料", 你岩要既材料咪按 share, 之後 post 係 facebook 主頁, 等你朋友 click 呢個主頁, 咁就大個1人1份材料

原帖由 BB豬豬 於 10-6-20 14:42 發表
我想問下"去左人地到開 crate"係咩嚟架﹖

水晶宮

係呀!! 所以, 以我經驗, 會先入晒有玩既朋友 restaurant 先, 由其是亞仔, 老公果 d, 因為可以 login 佢地 a/c, accept 呢個材料

原帖由 sarahcow 於 10-6-20 23:44 發表
佢好似係隨機,每日最多得五個...

水晶宮

咁你試下 UPDATE 你既 FLASH PLAYER

你睇下你既 FLASH 係幾多 VERSION? 你可以開 RESTAURANT (LOADING 時), RIGHT CLICK 你既 MOUSE, 最低果行係 "關於 FLASH PLAYER 幾多", 我就 UPDATE 到 10

原帖由 wing 於 10-6-21 02:07 發表
我入過去睇..我並無封鎖任何GAME呀...

我開RC,佢會一路LOADING...跟住會變initializing....但之後就一路閃住呢個字...入唔到去個GAME度

首頁

尾頁

跳至