跳至

首頁

尾頁

男爵府

HelloDicDic

我想買外語個個呀, 但我only想買法文, 可唔可以呀????

麻煩哂呀

男爵府

(A) Your Baby Can Read
5DVD+字卡◎Your Baby Can Read! 嬰幼兒英文閱讀潛能開發組合NT$2500=HK$625(注意價錢末包郵費,我check緊台灣書店,希望這星期初有回覆)

內含:
1. DVD x5
2. 雙面硬頁拉拉式圖片字卡 x25 (約19x12cm) 圓角設計,不會傷害寶寶。
3. 可重覆擦寫白板字卡 x5
4. 無毒、附板擦的白板筆 x5 (12.5cm長)

Order :
1. HelloDicDic
2. terecyy
3. 可愛QQ
4. ylho
5 . Froggy_joe
6.小馬仔
7. tokyogirl
8. heiheikwok
9.pmjleung
10. funnyjenny
11.danielng
12.ccab
13. kp_sin2001
14. aquarius721
15. fchristine
16.Juneb (please help to order 2 set)
17.Joanbaby10
18. pisces
19. bb623623

(B)
• 嬰幼兒外語情境潛能激發系列CD全套4盒《八國語言+西/義/法語》全球熱賣商品
NT$1999 = HK$500(注意價錢末包郵費,我check緊台灣書店,希望這星期初有回覆)

Order
1. annachik
2. akinasin

男爵府

HelloDicDic

麻煩你可唔可以幫我order呢個呀http://sh2.yahoo.edyna.com/babybooks/item.asp?item_id=1015301

thank you thank you

男爵府

HelloDicDic

麻煩哂你呀 , 但要等到10月, 我唔order la, 唔好意思呀 , 真係十萬個唔該呀

首頁

尾頁

跳至