自由報料

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我之前都係買開公仔, 淘大果 d,
直至有朋友介紹我響"金龍"訂,
佢果 d 燒賣 = 街邊買果 d,
如果你鐘意果隻就 arm 哂, $ 又好抵,
around $2x 一大包

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 worry 於 09-6-28 13:56 發表
點訂嫁?

free delivery over $160 (好似),
但有關 info 有放左響公司,
聽日 post d 資料上黎比你地睇

琥珀宮

原帖由 keroppipooh 於 09-6-28 14:29 發表

free delivery over $160 (好似),
但有關 info 有放左響公司,
聽日 post d 資料上黎比你地睇

金龍食品公司
tel : 2419-1563
可以打去叫佢 fax 價錢單比你,
入面有齊所有食物 & 價錢

琥珀宮

原帖由 mickychow 於 09-6-29 14:37 發表
我想問吓所有食物會唔會唔'come'擺?會唔會好快就變?如果我訂幾款食物會唔會兩三日就到期?有無媽咪知道,因為我都有興趣訂。唔該!

佢個期 ng 放得好耐 (around 2wks),
不過我買番黎就放響冰格入面,
最耐試過放2個月, 食完無試過肚痛

琥珀宮

原帖由 mickychow 於 09-6-29 14:53 發表

我食咗有事唔緊要,如果我屋企隻怪獸有事就大鑊! 咁真係驚食唔晒就到期,除咗燒賣外,仲有咩好食?推介吓啦!唔該晒!

我 only 訂過燒賣 jar, 其他無試過.
不過我次次都係同幾個 fd 夾埋一齊 order,
佢地就有訂過珍珠雞, 牛肉果 d lor.

btw, 我地幾個都一定會 order 燒賣,
全部 d 小朋友都係 around 4-5yrs,
我地個個都係咁放落冰格 jar,
不過我就唔會就咁叮番熱 ge,
一定會開火隔水蒸 lor

琥珀宮

原帖由 洋洋 於 09-6-29 15:14 發表

呢個係fax no.
要打 2428-3313 呀

aiya..... sorry

首頁

尾頁

跳至