跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 jcy 於 10-4-15 10:34 發表
yes...不過睇見佢個樣真係街頭憎到街尾...好難得一個樣衰得咁緊要...又唔識做戲...嬲/笑都係同一個樣...對白完全聽唔到...比個好人佢做無用果隻

玩陳同意!!!

果d 強女女女, kill人犯第e個欖始佢
我開頭仲5g佢係咩水, 問隻6先g

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 jcy 於 10-4-15 10:37 發表
yl邊度有得賣又平

炮仗x 有個細回旋處你g5g
果度有間酒shop, 你去果度買,
阿e 行過見比起我響超市買平好多,
佢都5執c 買左支浸

琥珀宮

原帖由 nakoko 於 10-4-15 10:43 發表

下week果套就唔睇

我都係 ynite 先見到 ms.菜, 好似好 low b

琥珀宮

原帖由 nakoko 於 10-4-15 10:44 發表

用酒黎浸咩梅 有咩用

梅酒

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-4-15 10:47 發表
g...即係近yy果度個公園仔ge 迴旋x...

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-4-15 10:54 發表
做咩

好似叫飛女正傳
拔個飛 = fly = superwoman,
so 我雀得巧 low b 得啖笑果 d

琥珀宮

原帖由 connie117 於 10-4-15 11:02 發表
禾向park'n buy果支又大又平$99 巧似1200ml

上次係咪特價
我果隻阿e買平 $20, 2支爭 $40 :-( :-( :-(

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-4-15 11:13 發表
430要帶yy...d姐..bb..ok唔ok

暫時 ok
貢係蕉定c主

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-4-15 11:33 發表
煙為d's fri都7...baba尋晚想我冰yy...我話7kln唔方便...攬住今晚同佢傾...d's wk唔冰...430先冰

d's fri 又有得wai

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-4-15 11:35 發表
屎主好d...好miss佢

all k, if 禾 ok膠就矛溫tei

琥珀宮

pp, m,

英kee 係咪番到 731 就矛

琥珀宮

原帖由 nakoko 於 10-4-15 12:01 發表

我同學校傾緊睇下返到10/8得唔得

貢學費點計
上屈禾收到通告, 禾地可以簡731/831 finish

琥珀宮

原帖由 connie117 於 10-4-15 12:08 發表
禾志得!禾仲盲why貢B 

些 ar 下

琥珀宮

原帖由 nakoko 於 10-4-15 12:15 發表

佢肯先算啦
咁你會比佢地返埋暑假嗎?btw你有maid應該唔會啦....
不過你地學校8月幾開學?咁唔會同返學既學生撞埋嗎??

bu 嬲暑假都係 mid jul 開始, around 802/3開學,
我都5g sch 典安排, but 禾5會比佢地番 na,
一黎矛學劵, 2個番好
況且8月尾又要請1屈炸, 勁5抵
2黎矛9油番到 831 then 901又即刻番p ga,
好可憐

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-4-15 12:50 發表
但係學校就算比你返...我覺得佢一定要收FM...

貢如果真係得, 你比5比佢番 mouth:

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-4-15 13:02 發表
no...我會try左周宋先...如果唔o我會比yy返99度...因為last 1個月...我都想佢玩得開心d...不過會set time table比佢係99度跟...要99+堂亞哥都跟

琥珀宮

hi ber :loveliness: :loveliness: :loveliness:

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-4-15 13:47 發表
買左vorka...$65/枝...另外梅果度...晏晝仲平左$10/2磅 ...不過要去買樽

btw...d梅好硬...可唔可以擺到sat先攪佢呢唔係浸唔到7hr就拎起wor... ...

lam zzz 前浸, 屈up king 水,
放工再攪埋就浸得 na

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-4-15 14:03 發表
咪就係bb講果度...買左先睇到...42%...

矛樽好奇咩mouth: 平時都係d細樽多...

如果5m ge 拎去清, 未開應該 ok 卦

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-4-15 14:04 發表
又係wor

到 lee 冰便秘 mouth: mouth: mouth:

首頁

尾頁

跳至