夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

kerwickmin 發表於 19-3-18 11:51
已同太太明示及暗示冇性生活既婚姻好有問題~但佢覺得冇乜唔妥

You are not alone~
相信有不少男性亦面對緊類似的問題。
你們是否已有小朋友? 那還有點令自己舒服點的理由,否則就真係好惨。
講真,唯一的方法是自己處理,此是最簡單的方法解決。最終目標,將對她性需的要求調教至供求平衡的位置,就會好peaceful 了 =)

大宅

kerwickmin 發表於 19-3-19 07:58
分房瞓~ 因為兩個小朋友都痴媽媽瞓

怪不得你會遇上這種問題,而你的小朋友有幾大?
如果都有3-4歲的話,就應該可以練習自己睡了,否則對成長亦不是好事。

你亦先不要太心急,如果有小朋友痴身的話,亦真的不方便。先解決小朋友痴身問題,再嘗試抽時間出来交流一下~

但亦要爭取時間,唔好拖到上學仍咁痴身。因為到時會有第二波問題出現。到小朋友上小學後,天天為做功課而勞氣,為考試而擔憂。在這狀態下的女人,會更加冇性趣的,所以你要有心理準備…

大宅

peggykwan 發表於 19-4-7 23:20
好慘,估唔到咁多女人叫樓主自己攪掂,
我睇discuss同x登,多數係話離婚/叫雞/搵SP。

哈哈!要知道 BabyKingdom 是那類人的集中地?
所以普遍的意見都是比較以女性角度出發的,不足為奇。
而你去其他的討論區,男女比例相信平均一點,自然取得的回應亦相對更貼近現實情况。

而我亦認為無論那方出軌,事出必有因的,所以我比較傾向當時人需要指責對方同時亦要檢討自己。否則,就算給你另一段感情也好,最終亦可能走同一條路吧~

首頁

尾頁

跳至