自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

chocolatebean 發表於 21-10-1 09:02
梗係第一集啦, sam 超型同陳慧珊條線好好睇

Agree!
當時勁想sam同bell一齊,但Vincent又好好,最後Vincent 雖然諗通佐,但卻死了,我睇到喊到豬頭咁。

其實勁唔想Sam襯Zoe, 完全唔襯。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

tredd 發表於 21-10-1 11:32
(帶定頭盔)可能得我一個覺得第一輯Belle同Zoe都好煩
我反而鍾意第二輯Sam同Holiday嘅故事,可惜套劇 ...

其實我都覺Belle既執著好無謂,睇到好炆。因陳慧姍平時做開女強人,好果斷個種,呢套角色就相反,好信緣份遊戲,好天真咁,不過陳做戲真係好睇既。

相反Zoe 初出茅廬個隻,又要做到勁好人,又諸事8掛,又要好精神但又話病重,一點都唔討好。同埋Sam咁成熟,同佢一齊好似湊女咁,好唔襯。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

BGCOME08 發表於 21-10-1 11:37
呢套嘢最敗筆就係有胡杏兒 。又豬事又八掛,乜都有佢份,同sam勁勁勁唔襯。當年好憎胡响入面做嘅 ...

Me2, 勁唔鐘意佢。如果講佢同Issac一齊,可能會好啲。

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

chocolatebean 發表於 21-10-1 21:29
https://www.youtube.com/watch?v=dWs_2ZSdbwo

衝上雲霄 | EP11精華 | 愛得太遲?! 人妻發現老公不是最愛

呢啲誤會,每睇一次就炆一次。

首頁

尾頁

跳至