自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159576127204616&id=126261789615&sfnsn=xwwa&funlid=xtd9G5RqyH5Ao42M

點解啲仔女較重視母親節,是有原因的。

rainbowchuuu3    發表於 19-6-18 11:01

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

Happyaimee 發表於 19-6-18 00:12
最後個老豆黑曬面

媽媽自信地講時,笑到我c.
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

luckybaby2011 發表於 19-6-18 00:18
太過份吧、生日都唔知

相比連眼珠咩色都唔知,生日比較小事。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

rebeccalin 發表於 19-6-18 09:16
這些問題如果問我C6,應該都係全部答唔出

我c6應該都唔知個仔學校名,幾年班 ,老師叫咩。生日,我諗都記得既。

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

lovinxenia 發表於 19-6-18 20:31
我老豆連自己生日都唔記得

當年我係樓下撞到佢,拍佢膊頭話一齊返屋企,佢答我佢有老婆架:sweati ...

個女都認唔到?你係咪化妝化得太勁

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

lovinxenia 發表於 19-6-18 20:54
唔係,基本上一個月加埋可能見到一個鐘既

不過你媽媽應該好happy

首頁

尾頁

跳至