自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

MayJoeydd 發表於 20-12-18 09:55
我覺得佢做得幾好

尋日鬧爸爸個場, 我覺得佢ok喎!
其實根本係角色唔討好, 應該唔關佢演技問題。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

aidan08 發表於 20-12-18 11:26
王套衫著到佢好肉酸,仲要集集唔換衫。

但我想講糖妹D衫仲核突,慘不忍睹,將佢著到更倫盡更矮,嗰條辮仔 ...

係呀, 我都想講.....做乜鬼糖妹著條闊身直腳褲, 佢唔高, 搞到佢又肥又短咁。

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

hagupit 發表於 20-12-18 10:20

我都覺得似sammi,但樓上有人講似邵音音,搞到我唔敢講 :j ...

我都覺得似呀, 似剛出道面圓圓既sammi。
尋日有張大頭相掛牆, 更似。

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

naicha 發表於 20-12-18 11:55
本身糖妹個角色係菊梓橋的
菊無那那拍拍下辭演公司話冇發揮喎 (咩理由, 有冇發揮拍拍下先知架咩)
糖妹係臨 ...

啊~ 咁好彩轉了糖妹。
菊梓橋個樣好鬼苦, 見到就覺得好奄悶, 同埋未睇過佢拍戲/拍劇.....有冇演技就唔知喇。

首頁

尾頁

跳至