爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

請問又一城個場係咪好難泊?因為我睇過報紙話佢係全港數一數二之難泊車場.

同埋車位多唔多? 星期日6點後到會唔會爆哂??

thanks!

大宅

醒目開學勳章

THANKS!

請問個入口係咪係達之路,城大門口出面個路口轉右呀?

原帖由 kiki.kiki 於 09-6-2 16:08 發表
上星期日晚先去完食飯(7點零去), OK喎, D位唔覺難泊, 都仲有位淨

泊車優惠消費滿$600免2小時

大宅

醒目開學勳章

我會係太子道轉基提道,再上達之路.

咁個入口係咪係城大個2隻logo出面個燈位右轉呀??

原帖由 julian7719 於 09-6-2 17:46 發表
又一城都算幾好泊.
好難講左轉 or 右轉喎, 睇下你由邊面入啦

大宅

醒目開學勳章

我係第一個post講左係睇報紙話又一城係難泊,唔係我泊過之後在係呢到講話佢係難泊.

原帖由 circleda 於 09-6-2 21:27 發表
又一城都算難泊, 咁你真係唔好係香港揸車lor!

要試下佐敦出名既黑洞停車場至得!

大宅

醒目開學勳章

really?? 有幾多層呀??

不過我諗點轉極都唔會夠MEGABXX 咁誇張, 由地下轉到上1X樓, 真係轉到火都來 (所以泊過一次之後, 寧願比錢泊係對面個露天場都唔再泊入去 ).

原帖由 luiwhy 於 09-6-3 11:36 發表
又一城會轉到頭暈

大宅

醒目開學勳章

我請問會係太子道轉基提道,再上達之路.

咁個入口係咪係城大個2隻logo出面個燈位轉右,穿過對面線呀??

原帖由 janjet 於 09-6-4 02:15 發表
mega box 我 week week 去,慣曬啦

但又一城個 carpark 好好 park 呀.

大宅

醒目開學勳章

嘩.....錫哂你! 清楚到不得了.

原帖由 julian7719 於 09-6-4 12:14 發表
我無估錯既話, 就應該唔係. (果個係小巴站).
你應該上左達之路之後, 直去, 去到又一城尾個燈位先轉右.

| =>停車場
| _________
| ...

大宅

醒目開學勳章

basement 多位嗎?? 又要點樣轉落去??

原帖由 軍魁星 於 09-6-4 11:58 發表
Megabox 個 parking 真係失敗. 中午12點後開埋basement果層就好d.

大宅

醒目開學勳章

老婆我就無, 不過老公就有一個! :p

睇返佢個website, 原來係東南西北都可以唔使兜路, 係同一個路口轉入去架bor!

原帖由 julian7719 於 09-6-4 15:17 發表
嘩.....錫哂你? 問左你老婆未呀? 哈哈

想睇得清楚 d, click it out.
http://www.festivalwalk.com.hk/chi/where.htm

http://www.festivalwalk.com.hk/chi/where.htm

首頁

尾頁

跳至