跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: 天水圍邊間幼稚園好?

各位媽咪好呀

我都係報左幼聯喳, 本身住天盛, 但舊年報左名都冇叫面試, 唔知得唔得呢.

我都想知天主教聖葉理諾好唔好, 好似好少人講咁既

都有媽咪講過, 可以諗下仁濟
[/url]

公爵府

我諗唔遲既, 幼聯都未打比我收唔收, 好多媽咪話應該位就唔係問題, 我都係報今年幼兒班呀, 有機會做同學仔喎

你去問下囉, 佢 website 都係寫 1 歲半可以報名, 係我早左o者

[quote]
KATRINE 寫道:
我本身住天盛, 都打算報幼聯, 但你上年已報
[/url]

公爵府

thanks ~ anhemama,

我都有睇到你講呢間學校既問題, 死啦, 聽你咁講, 真係有 d 擔心添.

因我想自己湊, 放低個囝, 就要趕返工, 所以要揀天盛囉, 天悅太遠喇, 我都要諗諗你既意見喇
[/url]

公爵府

:lol: :lol: 祝福大家,
你同我諗法完全一樣, 我又係一開門就要湊返學, 跟手趕上西鐵返工啦.

有冇人知道, 如仁濟臨時先報, 會唔會冇位呢?

其實 n1 係咪點都要試下先, 我都唔知囝囝肯唔肯返, 能唔能夠適應, 如果唔 ok, 又要湊返比我媽咪啦.

[/url]

公爵府

anhemama,
唔會介意, 都好多謝你意見呀, 起碼有個警揚先, 而家仲有時間比我地考慮嘛
[/url]

公爵府

祝福大家,
你完全同我一樣選擇啵 ~ 咁你有冇去仁濟睇過? 幾時要報名呢?
[/url]

公爵府

又真係幾煩 由'林李'去西鐵站, 都幾遠添呀

咁你有冇人幫你湊? 我就要自己搞掂湊返學放學

[quote]
祝福大家 寫道:
蝦蝦,
我無參觀過啊. 上一次 open day 我 miss
[/url]

首頁

尾頁