自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好奇怪,好簡單一個舖,呻吓氣果啲,居然有JM咁得閒走去人地啲舊舖度睇,話人地之前話咩咩咩格,點解而家又點點點……真心想BK取消可以跟人名摷舊舖的function。

大宅

vivibabyvivi 發表於 18-5-22 09:52
Click 個頭像就睇到舊po, 點叫起底?
你又知唔知好多人前言不對後語,忽男忽女,唔睇清楚,搭嘴變相係浪費 ...

吹吓水啫,人地忽男忽女駛唔駛拉去坐監啊?
唔啱傾咪唔好搭嘴囉。

大宅

vivibabyvivi 發表於 18-5-22 11:13
真正起底係從其他途徑搵到被起底者既資料,唔係睇返BK post就叫起底囉
...

你鍾意啦。
萍水相逢,做咩要理人地講野有幾真唧,吹水呻吓都要去攞認證咁,真係辛苦

大宅

ivycwl 發表於 18-5-22 11:13
有d人鍾意吹水唔抹咀。前言不對後語。

我又覺得依個function幾好呀。

39547,理得佢抹唔抹嘴啫

大宅

我係c奶 發表於 18-5-23 07:46
39547,你理得人睇舊post

睇完人地舊post 自己知果個人乜料的話,39547真係理得佢睇唔睇舊posts。但係睇完攞出來返舊賬就影響到人嘛。尤其是個新post都唔係呃人送野,又無利害關係,都要攞返舊posts來講的,唔係好啱囉。
利申,我並非受害者

大宅

mother904 發表於 18-5-23 07:55
網上交流唔駛交心,想呻下日常生活又唔想俾熟人認出,咁做都冇可厚非。
如果係正正經經的post,我又唔覺得 ...

認同,但就係有個舖樓主呻男朋友唔好,有jm翻舊舖話樓主唔係有3個細路咩,係唔係單親啊咁。

唉,有3個細路唔可以有男朋友的嗎?單唔單親同個呻舖其實無咩關係嘅。只覺得翻舊舖的jm應該衣食無憂,得閒無咩事做咁囉。

大宅

evip 發表於 18-5-23 10:00
似乎有d印象……
係咪果個"男友唔好,仲結唔結婚"post?

唔係呀,我心目中果個舖唔係呢個。費事講到咁明啦。唔係想針對某人,只是奇怪有啲jm會對39547嘅其他人咁有興趣啫。

首頁

尾頁

跳至