自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

如果事件屬實, 甘小姐真係一鋪清袋!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 sandylaw 於 08-10-31 23:52 發表

如果因為生女就攪成咁都幾慘架

但若果係個肚唔係姓劉,想暪天過海既,就真係自己law黎衰囉

應該唔關生女事, 呂小姐都係生個女之ma, 唔通真係去驗DNA?

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 roccomami 於 08-10-31 23:56 發表
大劉咁聲明,應該唔係大劉

3嬸,

如果冇証據, 呂小姐點敢咁"沙 PORT"呀, 咁大件事, 唔係講笑!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 sandylaw 於 08-11-1 00:05 發表

會唔會有人話自己個肚係仔,呃左劉生間豪宅,所以以家生女就激嬲左老細呀

以上純屬係個人推測

應該唔會啦, 邊個醫生咁夠PORT , 連大榴都呃, 想唔撈咩!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 roccomami 於 08-11-1 00:07 發表

大e媽
大劉做野唔閃縮,係一定認。

3 嬸,

其實我想問, 係佢大肚期間, 個男人成日都扶出扶入, 即係佢都認為個肚係佢架啦, 點解家陣會爆出唔知邊個係老豆先得架? 即係當時個男人都被人呃埋, 一心以為自己係老豆?

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

如果女小姐自把自為既話, 就真係好蠢囉, 攪單咁既野, 大留乜面都冇晒, 佢梗械爽屎頂啦!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 QUINCY121HK 於 08-11-1 18:23 發表

大e媽,
可能人地有痛腳...比佢渣響手...刀未定...

qc,

大留係乜野人先得架, 駛驚比女小姐楂痛腳, 女小姐今鋪玩得咁盡, 除非個女真係唔係大留啦, 如果唔係女小姐真係要好自為知, 有時迫虎跳牆, 最終受害都係自己!!

首頁

尾頁

跳至