嬰兒醫護

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

Re: BB現已1歲半媽媽入來傾下計 [old title - from shirleylee : 5茪?.....]

Christine,

果然係Hei Hei 玩你同個醫生,比個 EQ test 你地啊!!
我叫康康,又名426,4月26日出世,而家有34磅+啦

大宅

Re: BB現已1歲半媽媽入來傾下計 [old title - from shirleylee : 5茪?.....]

小心女人,

你自己真係要'小心' D 啦...我都食左一個星期藥先好。。
康康都係一樣,剛剛才好翻...

大宅

Christine,

熹熹係玩野,扮晤食, 定係真係吾舒服??你查清楚先好!

大宅

係播..我都想知
chrisitne 寫道:
All,

想問下張簽名相位置變小左?
係米要resize?

大宅

tp,

康康上星期六都玩空中飛人,成個人由sofa撞左落地,個額角又突, 又瘀, 又腫, 怕有一房一廳,真係比佢嚇c..甘益我地兩老...ah!!!

大宅

tpmak,

我昨天下午剛剛同康康去我細老屋企個club house (即係你屋企o個個囖 )同埋露天o個個 playground 玩...康康玩到吾肯走,一隻濕水雞仔感!

christine,
熹熹有得去BBQ..開心C囖 !! 我都有 plan 想同康康去,但又怕佢走來走去,control 吾到 !

ALL,
康康剛剛出左3隻犬齒,現在出緊第4隻, 好痕, 前日足住我
隻手臂咬左一口,好痛啊

大宅

tp,

Hong Hong loves to eat everything ...whatever I put into my mouth, he would like to have it as well!! Thus, if I need to eat something which is not allowed for him, I will need to stay in the kitchen or toilet and eat like a 'mouse', otherwise, he will climb & sit on my legs, yell to grab a bite
:tongue:

大宅

katiebbmama,

你d同事真係好八掛

白色"利苔"?? yy 平時飲水多不多??有吾試過開奶茶?

ALL,

你地D bb 都有試過噴晒D野食出o黎或者嘔翻晒比你 , 康康好小感,不過如果佢食飽唔食,佢會"nurse"翻出o黎,然後申條'利'比我。。。 真係好肉酸!

大宅

sweet2004,

E, yy 昨天剛剛一歲半 。。CONGRATULATION !! 大個囡, 吾會trouble 啦

大宅

小心女人,

係呀, 日間冇左你主持, 有D吾慣!

嘻嘻..食埋食埋都唔知去晒邊?我啊媽成日話康康食得多會呵得多!!

小心女人 寫道:
Katiebbmama,
我都覺得燁燁唔胃食, 但無相干啦, 佢吸收, 又肥又大隻咪夠囉. 食得多唔一定好架, 好似Cyrus B錦, 食埋食埋都唔知去晒邊?

大宅

Shan,

其實康康以往一直有呢個問題‘痴身痴得好緊要, 連我行開去廁所都唔得‘ 上次係tp屋企,小心女人都領較過哪!
但係如果佢一路見我唔到, 都係無野架, 佢係會正常咁玩。
平時我放工反屋企, 佢一見到我就會立即辦野。。辦見我吾到,但當我辦見佢吾到,佢會即刻跑過來叫媽媽。。好攪笑!

仲有佢見到我係屋企時都會成日對住我扭呢樣扭o個樣, 我見到佢有咩唔o岩都會鬧佢, 佢其實明白邊d可以做邊d唔得,但佢都係想試下,博你有一次讓步嘛! 佢地係‘女敗女試’。。。我覺得佢地有時係想我地注意下佢。。吾係專蝦你。。。邊過叫我地係佢啊媽!

大宅

小心女人,

你都快d張Cyrus B肥美既 大頭相post 出來啦!

sweet,

康康好小撩人地玩,通常係人家撩佢玩,而佢吾so 人!人地d小朋友走過來係同佢玩。。佢例派走開!我都不知幾吾好意c!

大宅

小心女人,

我都仲有開冷氣架,只不過較細d囖。。如果吾係,康康實吾使訓!!

大宅

sweet2004,

我昨天晚上都試過。。不停話我密碼不符,不過後來發現係我老公攪過部電腦 D security setting & java parameter, 係 internet option 裏面。。後來佢更改翻之前d setting, 就馬上無事啦!你可以試下去其他 PC login 。。。

sweet2004 寫道:
all,

好唔開心呀, 我個私人yahoo account login唔得, 佢話密碼不符 但我100%知道我無記錯, 好大可能有黑客偷襲.......提醒大家email 真係唔安全, 如有機密野收倒, 都要第一時間delete....... :-( :-( :-(

大宅

tp,

哎呀, mud 甘大 wor !! :-| ... 你快 D 翻去睇下佢!!

大宅

sweet,

你有無試過用‘forget password’function 去查你個 current password ??

大宅

Dear All,

你地就好啦, 可以傾得甘開心.... :-( :-(

大宅

milka,

Hong Hong is also using QV bath oil in Winter ...for summer, I give him 寶寶金水!!

大宅

tp,

How come U need to work until 7:30pm??

大宅

~~~~~~~~~
BIRTHDAY FOR EVERYBODY!!

Jan 02--Carmen
Feb 24-- yuki
Mar 20--Shan
Apr 29--tp
Sept 12--christine
Oct 26--kyy
Oct 28--sweet2004
~~~~~~

首頁
12345...8

尾頁