跳至

首頁

尾頁

男爵府

老細次次行過都見我上網, 就黎炒我.

男爵府

lamlammama, 唔該晒你呀, 真係唔知道原來係要咁架, e+我知啦, thanks a lot !

原帖由 lamlammama 於 09-1-15 16:17 發表
daichoigo,

我朋友教我係咁做:

牙仔甩左出來之後, 要用漂白水( 溝水開稀, 約1:9)

浸2-3日, 因為牙仔入面係有神經 同 血管的, 呢d organic 野如果唔整好,

就咁就收埋, 隻牙會發臭的

浸完之後, 你過干淨水

再去 ...

男爵府

catmie, 框框住我地是好的,神看一切都是好的, 就算我地預到不平或錯折, 之前天父神已為我們準備好才比challenge我地, 無錯, 老公未信, 佢的觀點同我唔同, 但我總相信佢有日會看到我改變, 而一齊同我和囡囡返教會的. 只要佢無反對我同囡囡返, 咁就得啦.
其實, 好多時神的說話我都未曾做到, 確實好難做到, 但我會祈禱, 不住的祈禱才有盼望.加油呀catmie, 做基督徒是真的要多忍耐, 包容.

原帖由 catmiecatmie 於 09-1-15 17:00 發表
有時人人都以為基督徒就是聖人, 有很多框框比我地, 你覺得嗎? even c6 都成日抨擊我, 真係令我好辛苦的....

男爵府

唔該你呀! 不過今日個BK MAMI覆左我要$103蚊, 貴左咁多, 咁你個時點交收架

原帖由 lamlammama 於 09-1-16 14:44 發表
Daichoigo,

Hi. 牙盒我 check 到係 $58. 好似一樣.

男爵府

有時得閒入黎傾下計都開心架

原帖由 catmiecatmie 於 09-1-16 17:35 發表
看你如此寫, c la, 有點感動 tim; 由此可見, 至少有一處地方真正可以讓我歇息一下, 而且呢度o甘多好媽咪可以成日「點化」我呢

男爵府

個盒78元, 加刻字就25, 所以加埋103. 嗯, 加埋運貴咪好貴
原帖由 lamlammama 於 09-1-16 17:49 發表
$103? 好貴喎. 我見你個 post 都唔係呢個價嘅.
果時係朋友幫我自己交收, 所以無運費呀.

男爵府

新年快樂, 願主賜福及平安比每一位!! 常常喜樂!!

首頁

尾頁

跳至