影視娛樂

跳至

首頁
12345...49

尾頁

水晶宮

HI~~~各位子華fans好嗎?好似好耐冇見啦!大家知唔知子華依家忙緊啲乜呀?就係演出緊舞台劇啦!劇名"野豬",係咪好野性呢!套劇已經响3號開始公演啦!唔知大家有冇買飛呢?
歡迎大家入黎,分享一啲子華既嘢,自己既嘢都ok架~~~

水晶宮

講到野豬,比大家睇番之前藝術節宣傳mv,仲要講一講,套劇好勁,响預訂果時已經買晒飛,跟住加開兩場,一開買唔洗半個鐘又買晒啦~~~

水晶宮

比幾張子華既相大家睇~~~

演出前既後台~~~

5號show後~~~

大家見過子華玩自拍未,係咪好chok呢,但佢話係被迫架喎~~~

哈理媽媽  好靚仔呀!引C我地班C9仔!  發表於 12-2-18 23:41

水晶宮

呢到有提及子華︳仲有劇既少少內容~~~

水晶宮

再黎就係一啲show後見fans情況~~~

水晶宮

最後送比大家既係,子華最新富通預告片,仲有do do添喎~~~

水晶宮

jk923 發表於 12-2-9 16:09
歡迎~~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 16:38
佢副鏡好似幾得咁喎 ...........
等我都買副帶下先 ...........
果副眼鏡好耐世紀架啦,係男親果時架啦,你唔記得左啦~~~我諗已經係絶版貨~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 16:39
富通保險個預告片, 拍到子華個樣好靚仔好精神呀 ..........

亦都拍得 do do 好靚囉 .......... ...
都唔知點解佢可以越黎越靚,但依家新係精神左,但仲係比較瘦~~~
係呀,do do都好靚,係喎,你有冇聽子華之前上do do既電台節目???

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 16:41
你近排點啫 ??? 好耐冇傾偈啦 ...........
近排咪都係c9一個,最新消息係15號睇野豬,係呀,有劇本賣架,120一本。你就正啦,去左日本咁多日

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 16:42
你睇左子華個舞台劇未呀 ...........
剛剛同你講左,我地真係心靈相通架啫~~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 16:44
wow ~~ 乜咁耐架啦, 証明佢幾有眼光呀, 識得揀副咁 classic 既,
家陣都仲興呢款鏡架嘛 .......... ...
佢好多嘢都好多年架啦,佢好長情~~~係,咁要問下細路攞副玩玩先得啦~~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 16:52
唉 ~~ 我有時都好懷念果時做 C9 既日子架, 每日諗下買
咩餸都好開心, 煮飯等老公返來嗒嗒 ..........
但你依家有錢喎,各有各好啦,你c9果段時間學識左煮乜嘢菜,有冇拿手嘢~~~
我會買架,因之前睇上一個"咁愛咁做",睇完好鐘意,但冇劇本買︳好彩之後有人將佢寫番出黎,咁我先可以回味咋~~~

梗係有啦,見你食得不知幾開心,仲要大出血添喎,有冇肥到先~~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 16:56
確係精神左好多喎, 真係拍得佢好得呀 ..........

瘦呢家野, 如果佢仲係會成日壓力大, 又成日要度橋, 好 ...
係呀,所以佢話,都唔知點解tvb可以拍得佢咁樣衰喎~~~
都明,仲有就係佢自己都鐘意自己瘦果下,我諗佢下半年都唔洗肥,又要諗棟篤笑囉~~~

都要睇佢拍邊個既︳聽講子華果集係最好聽架啦,之前果啲仲悶~~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 16:57
真係咁橋呀 ........
咁梗係, 唔係點傾咁多年喎 ..........
,人地幾咁掛住你,咁你又知唔知呀,衰鬼~~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 17:00
15 號我果日生日呀 ...........
我 19 號晏晝睇呀 ...........
係,咁你同你老公去邊到慶祝先,驚果日唔得閒,依家同你講左"生日快樂"先~~~
19晏晝係尾二場,可能子華完場後會有多啲嘢講都唔定唔~~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 17:02
我前排先翻煲佢套絶代商驕, 講到鯰鯰鯰鯰鯰魚果度 ...........
我睇左棟篤神探,而且睇完啦。係呀,我諗娛II會响做棟篤笑果時一齊出架啦,鐘於有望睇啦~~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 17:20
咪就係唯獨因為 先做囉 ........

都有好多味架, 但其實真係唔難煮架, 只要有心就得 ......
睇黎份人工都............~~~
係,咁你老公真係有福啦,但有時煮嘢都要講分架,有啲人煮極都好唔掂~~~

你係林既fans,但佢唔係主角呀,所以可能唔會出得太多,你要有心理準備!對我黎講,佢做乜都會去睇~~~

依家對10梗係貴啦,但旦本啲嘢真係唔買唔食都對唔住自己!你就好啦,咁食都唔肥,比我都唔知會肥幾多啦!

係喎︳有冇fd同你講,叫你唔好去呀,因呢到成日都有人話朋友既朋友去完出左事~~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 17:23
又係喎, TBB 真係拍到佢好唔掂當, 但絶代商驕果度,
拍佢係黑武士果張 poster 又好鬼靚仔架喎 .........
...
係呀呀,真係唔知佢地點拍既︳但某個鏡頭都好正既︳好似奸人堅有一個鏡頭拍得佢靚到呀~~~
我可能都會睇3場呀,因睇完今次唔知幾時會再開~~

因佢地唔係做慣電台,仲有就係佢地同阿占佢地真係唔多夾~~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 17:25
我承認我懶上黎, 有時上左黎都係齋睇唔覆, 係我唔岩,
我會檢討架啦 ..........
你知就好啦,真係抵
同佢講左啦,但唔知洗唔洗等到花兒都謝了先見到佢~~~

首頁
12345...49

尾頁

跳至