跳至

首頁

尾頁

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

我知道呢間有nursery n1讀, 但只得一班咁罕有, 上網又搵唔到佢有web site, 我都唔知去邊度搵information 睇?

Q1校巴, 我住屯門, 有校巴到屯門嗎? 早上7點接係唔係太早, 冇車呀?
Q2 教學方法......又未有OPNE DAY, 又冇WEB SITE, 毫無頭緒呀?

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

雖然我住屯門, 但阿b係婆婆照顧, 婆婆住天水圍.

我想知有冇保母車由屯門去, 是因為我想阿b讀書時, 我可以晚上接佢返屋企(而家係婆婆屋企過夜), 早上我送佢坐車, 放學就由婆婆係天水圍接, 咁可以多d時間陪佢, 但我又返得早, 7點半要坐車返工 (都會遲, 但我公司可以就我).

keroppipooh, 你對孖仔畢左業未呀? 其實上網有冇web site參考呢? 我都係想阿囡開開心心.....讀書既野小學先黎受苦囉!

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

我知道今年係9月先派form, 問過聽電話位小姐, 佢話上年只係收左14位....小得咁可憐呀? 收唔收係睇interveiw/ 計分架?

係唔係而家冇左混班啦?
今晚又OT!!!!

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

好彩今年要到適齡先派表, 因為我都係上個月先注意呢間學校, 唔係我bb 連form都冇得拎呀!

不過佢話冇得插班, so, 我個大b, 要等到8月先同其他小朋友一齊開學!

冇功課就好啦.....我讀既幼稚園就係冇功課, 我既童年不知幾咁開心呀, wa ha ha

不過, 有冇interveiw架?

今晚又OT!!!!

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

原帖由 Shirley111 於 10-2-10 13:11 發表
收唔收睇乜, 我都唔知.
而家仲係混合班.

混班就好啦...........讀到就好啦........
今晚又OT!!!!

首頁

尾頁

跳至