親子旅遊

跳至

首頁
12345...13

尾頁

男爵府

好乖呀妳, 做到半夜2點幾, 比3個叻妳!
我睇完啦, 好正呀!

原文章由 lestat 於 08-10-29 02:09 發表
終於有功課交喇, 並PM哂各位, 有冇得加人工先
邊個想睇又收唔到就話俾我聽la.

男爵府

見到妳咁講即刻蒲下頭先!
無忙溫書呀, 係自己多飯局o者, 回家仲要睇功課&追劇, 忙死! 仲要開始煲下熱浪島既blog, 原來真係好難搞架, 又轉機又轉車又轉船, 見到都頭暈!
email左天書同blog link啦!

原文章由 lestat 於 08-10-31 14:11 發表
已PM左條link俾你, 想要天書, PM email俾GaryF la, 不過佢好似好耐冇浦頭, 唔知係咪忙於同個仔溫書呢

男爵府

提提妳, 12月係沙巴雨季黎架!
如果只留在酒店玩Rasa Ria正架, 又有個沙灘, 又有動物園, 岩晒妳2個小朋友!

原文章由 chacha99 於 08-11-1 00:01 發表
謝謝兩位. 已經收到了. Planning to go on early Dec. Thinking of Shangri-La's Rasa Ria Resort. Is it ok? Has two kids (2 &3 years old). don't want to do too much. Just relax and have fun on the be ...

男爵府

妳pm個email address比我啦!

原文章由 HelloKitty 於 08-11-2 22:20 發表
Dear All,

May I have a copy of the 天書 & blog link?
Thank you very much.

男爵府

係呀, 新加坡都好似多左好多野玩, 都岩小朋友去架, 平平地都係一個唔錯既選擇!
如果妳地知吉隆坡有平飛, 記得單聲我知!

原文章由 chacha99 於 08-11-2 21:26 發表
去新加坡食下嘢lor.......現在機票又平!!!

男爵府

趁住澳幣跌, 應該去澳洲玩!
妳去過未呀? 我c6話去過咁多次旅行最好玩都係澳洲喎!
杜拜我都有d興趣! 不過...唉... 可惜無錢呢?! 聖誕之旅都要告吹啦, 又話咩都平, 都唔覺旅行團平既?!:;pppp:

原文章由 lestat 於 08-11-1 09:47 發表
我已經放棄左追劇la, 實在係追唔切, 我呢排都睇緊下期去邊度玩好, 不過唔可以再揀陽光海灘, 因為C6完全矛興趣, 而家都仲未有頭緒

男爵府

portiabb,
嘩...妳咁快就玩完返黎啦! 我岩岩開始掛住妳咋喎!

男爵府

咪就係, 我去一日都已經起左座山啦!

[ 本文章最後由 GaryF 於 08-11-4 12:46 編輯 ]

男爵府

天使媽媽,

KL我想去係因為我去樂浪島要經KL轉內陸機呀!
KL有個Sunway Lagoon, 有dry & wet park玩, 應都岩妳2個小朋友的!

男爵府

貓左!

原文章由 sam_sam_ng 於 08-11-5 12:41 發表
Hi GaryF,

可唔可以sent本天書俾我呀? 唔該晒!

email: [email protected]

Thanks a lot.

男爵府

我地又離晒題啦! 一陣人地以為入錯topic添呀!
依家我個"暑假去樂浪島自由行"開始有少少眉目啦, 就係搵我個住馬來西亞既表姐幫我訂晒機票同酒店 , 因為我見到要分開訂兩程機都頭暈!
我預備去8日呀, 4日樂浪島+4日吉隆坡, 諗起都開心!

原文章由 lestat 於 08-11-6 14:43 發表
呢個唔見你個blog度有?
Berjaya Hill我仲未深入研究晌邊樹, 淨係知由KL搭車去要兩個鐘.
如果帶我個女去, 去樂浪島還是浮羅交怡適合D呢?

男爵府

原文章由 portiabb 於 08-11-9 23:01 發表

QUOTE:
原文章由 KristyMum 於 08-11-9 20:42 發表

你都飛唔少喎
五更窮, 我就試得多, 七更富....未有機會

男爵府

妳再pm過email address比我啦!

原文章由 羊媽媽 於 08-11-8 12:24 發表
Gary 可否麻煩你pm你個天書給我,
我吾見了,謝謝

男爵府

我又係諗住去4日吉隆坡加4日樂浪島呀, 都係住Laguna! 不過3月尾個島開返未架? 因為好似一年之中會休息半年架喎, 好似由10月開始休息?! 妳問清楚先好喎, 好似7-9月去係最正的! 不如妳開個新topic講樂浪島啦, 我一定撐妳!

原文章由 lauhehe 於 08-11-8 11:13 發表

出年3月尾我一家3口會去3天吉隆坡+4天樂浪島之旅, 我而家搜集有關樂浪島資料,係樂浪島我諗會住Laguna Redang Island Resort 4日3晚 package, package 包括了4天早午晚餐及出海浮潛費用,你地有無人諗住去樂浪島呀,可以交流吓

男爵府

哦...咁very good啦!
7月去沙巴時我都係抱住2歲幾既細仔落水餵魚咋, 佢地應該都未識點浮潛住掛?!
妳吉隆坡住邊間酒店呀? 我諗住住Sunway Lagoon呀, 妳呢?

原文章由 lauhehe 於 08-11-10 10:18 發表
其實我想問樂浪島適唔適合3歲小朋友玩, 如果搭船出海浮潛, d 船係唔係好搖

GaryF: 我已經問好樂浪島基本上侮年十月至二月會封島,三月至九月重開,所以我已頂了機票 ...

男爵府

又玩離題!
出年暑假馬航去吉隆坡來回機票$390+350/程, 連埋tax等= 大人$1365, 小童$1245, 抵嗎?

男爵府

邊日咁平呀? 我睇11-12/7出發都要千幾喎!

原文章由 portiabb 於 08-11-11 13:35 發表
係咩 我見666 one way已經無咩心雞再睇啦

男爵府

哦...睇漏左, one way咁差唔多啦!

男爵府

會坐Firefly!

原文章由 KristyMum 於 08-11-11 14:01 發表

暑假都ok喎! 咁你飛樂浪島坐邊間呀?

男爵府

再平d我仲開心呀! 不過好似成個7月都係$390+350來回, 好緊張呀, 好想今日搞掂晒機票呀!

原文章由 portiabb 於 08-11-11 15:36 發表
你睇你開心到個樣

首頁
12345...13

尾頁

跳至