跳至

首頁

尾頁

大宅

其實妳可以去公園玩時或去圖書館時同人傾下計...傾得幾次就可以約下去玩...去買野...

原帖由 mimitall 於 09-4-14 14:11 發表
我都黎咗SG4年,我住係Ang Mo Kio Ave6,有2個小朋友1個3歲Boy Boy,另外係1歲Girl Girl,日日都忙到死,所以一個朋友都無,真係覺得好悶,我老公都叫我要識D朋友,所以希望係到會識D香港朋友啦!^O^ ...

大宅

如果溝通唔到,你真係會好悶,所以不如你首先解決溝通問題,學下國語先,將來你仔仔返學都要學國語,如果你唔識國語,好難讀故事書比佢聽,華文功課又要用國語,可能你要教下佢功課,所以學下國語對你自己又個仔都有好處...

原帖由 mimitall 於 09-4-15 13:16 發表
我D國語好唔掂,所以同本地人好難溝通到,所以希望識到D香港人o羅!

大宅

Can you find a playgroud for your son that you can go out for a while everyday...then you will know more parents and can make friends with them...

You can also set a regular daily life for yourself...

原帖由 pigpig78 於 09-4-20 15:37 發表
me too ar.

I am currently living with my 6299 and most of the time I am home alone.

very boring here as got no friends

hope will get used to the new environment soon la.

首頁

尾頁

跳至