自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

唔明:
1. 前夫做咗六年通緝犯, 女士同現任結婚八年, 仲要係好朋友。 呢六年無人舉報佢嘅咩?
2. 現任一家同前夫關係好好, 點解前夫兩個細路仔唔係帶係身邊而係留係一個咁立雜嘅家庭到長成嘅?
3. 前夫屋企係2019年pay off 買入, 嗰時都離咗婚好幾年喇喎, 要用其他人名買樓賺首置都應該搵第二個啦, 唔使搵前老爺
4. 既然7千萬樓都payoff 得, 奶奶, 呀哥啲欠債都可以借比佢地啦, 唔使破產呀
5. 離咗婚, 前夫比人通緝, 唔自己帶返細路, 唔驚有日個前夫無端端比人拉嚇親啲細路咩?
6. 離咗婚又打本比前夫呀哥做生意, 又成日影相post ig, 但係細佬係通緝犯喎, 唔使低調咩?

別墅

lastpass 發表於 23-2-26 08:46
應該係離婚後關係保持良好。始終小朋友同住的是他們親人。睇大伯個IG佢哋同小朋友關係很好。
...

呢點仲怪。 一直ig post 都係happy family, 但係其實離咗婚。 要去到謀殺, 相信都唔係一時三刻發脾氣吧, 有咩理由反差咁大, 一時開心一家人, 一時全家一齊殺人呀? 雖然係同錢有關, 不過不至於會殺人, 佢地威脅兩個細路仔已經可以達到目的啦。

別墅

namnamnamlolo 發表於 23-2-26 08:43
應該唔方便 因為有現任丈夫係到

報道形容兩家關係好好㗎

Skytree1000    發表於 23-2-26 22:33

別墅

capricornbb 發表於 23-2-26 09:31
https://m.mingpao.com/pns/%E8%A6%81%E8%81%9E/article/20230225/s00001/1677264177625/%E6%B4%BB%E8%BA ...

姓譚係咩人嚟㗎?

別墅

namnamnamlolo 發表於 23-2-26 09:21
咁可能主腦真係個前黑警
轉哂牛角尖

咁都係一個黑警啫, 而係全家總動員喎。 個黑警叻到有能力策劃,游說, 統籌就唔使做警察啦, 做咗官啦

別墅

Angelice-BeBe 發表於 23-2-26 09:22
或者錢銀開始無咁鬆手,呢類人只會越貪越大貪,根本就永無止境…

可能係全家財困。

別墅

貝_貝 發表於 23-2-26 10:04
一個來自大陸的女人,話係名緩,17歲跟MK仔結婚,幾千萬一炮過買樓比前夫….:questio ...

香港人嚟㗎

別墅

小星星1 發表於 23-2-26 12:32
我覺得死者有嘢欠咗佢哋一家!(我自己認為)

希望佢盡快沉冤得雪!可以安息!

咁通常生得靚都會比人屈㗎喇

首頁

尾頁

跳至