美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Dermal Mask & LUKE Clearaderm Mask 在watsons / Olive Young 都可以買到!!! 平平地($450 / $500won) 都有wow!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

hk 以前有 The Face Shop專門店架,不過唔知點解全線close o左wow!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

我最like 係innisfree 依個brand d skincare product law!!!

都有用過the face shop d paper mask, 覺得唔夠juicy wow, 塊mask 好乾,都唔夠濕潤wow!!! 唔夠innisfree o甘正wow!!!

珍珠宮

UGBang 果隻mask有人話好用,我有朋友俾o左塊我用,都覺得唔係o甘正wow!!!
最正都係innisfree wor!!!

珍珠宮

innisfree mask

首頁

尾頁

跳至