美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我啱啱去咗医生到做laser去晒啲粒粒. 医生話呢啲係汗管瘤. 雖然而家好多焦但佢連我响眼簾都整走埋, 好開心啞. 而家等梗佢脫焦
[q

uote]原文章由 濛查查 於 08-3-10 22:40 發表
眼部有油脂粒都差不多十年八年,最近連眼皮的位置都生埋 用過好多嘢都去唔到,美容師話佢哋太過根深蒂固,好難清,
但我食嘢唔係好雜,好小食高蛋白質,內臟及零食,請問有沒有高
人可賜教 ... [/quote]
;-)

大宅

喺啞, 医生都話會2-3年到出返. 因為係皮膚的汗管組織異常增生, 體質問題阻止唔到. 就係因為近眼所以我揾医生做. 佢先用麻醉針令眼部無知覺, 然後用激光化掉啲汗管瘤, 所以唔痛. 做完有啲灼熱但跟住都無冇嘢. 而家結梗焦約一星期會無焦喇. 我啲粒粒困擾我好耐所以就算有2-3年冇咗我都願, 至多又做多次, 因為俾我想像中唔痛. 收費方面, 3K 做一次就得喇
;-)

大宅

PM the info to you la. FYI - my 蕉已經脫得七七八八喇, 好開心啞, 而家有少少紅印, 我稔無晒蕉之後, 用粉底cover就ok ga la

[ 本文章最後由 lemonnosugar 於 08-3-14 10:10 編輯 ]
;-)

大宅

PM the info to you.

;-)

大宅

Just PM the info to you.

原文章由 mybo_bo 於 08-3-15 14:11 發表
我都想要醫生資料呀? 可否PM埋我? Thanks!
;-)

大宅

jamjamjam and lau3104

PM the info to you la.
;-)

大宅

PM to you already.

原文章由 inesleeyc 於 08-4-3 01:31 發表
Dear lemonnosugar ,
請你pm個醫生既info給我ah
我都給這煩了十年
加埋成幾十粒, 好慘ah
之前睇陳衍里貴到媽媽不認得
而家3000真係好值
唔該哂@
;-)

大宅

Better wait until your baby's born sin la. The doctor also said that it takes a short while for the red spots diminish.

原文章由 nana.. 於 08-4-6 17:33 發表
lemonnosugar,你而家甩左d焦未呀?
因為之前醫生同我講,做完要7日結焦,之後有個紅印仔,要2-3個月先會退,期間仲要小心保護,我好想快d睇,不過我上年問佢要6千幾,而家可能仲加左價呀.....我2隻眼每邊5-6粒,不過我6月要生 ...
;-)

首頁

尾頁

跳至