自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

lingma0920 發表於 19-7-8 13:41
剛才阿女係車狂喊,發脾氣,因為我唔買距喜歡嘅嘢,我有鬧過,有氹過,阿女癲曬打我,然後我忍唔住打左距手 ...

你女幾歲?太就佢,小孩會得寸進尺,
吾可以太縱容

學會放下    發表於 19-7-8 15:58

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

lingma0920 發表於 19-7-8 14:08
4歲

waaa, 4歲已經咁,4歲照計好聽話的,家長容易控制到佢。
使吾使同健康院姑娘傾吓,佢應該有d問題的。

侯爵府

lingma0920 發表於 19-7-8 14:13
其實食嘢是差不多一個月前話要帶距去的,我今日放學距好翻我先帶距去的
...

千萬不可佢話要乜就買乜
太順從佢,下次你唔買佢就發癲架
記住,吾好心軟!

侯爵府

lingma0920 發表於 19-7-8 16:14
我有時會激到喊

樓主,小朋友呢個歲數都咁樣,好替你擔心,你可以去上吓相關課程/兒童心理學,第日到了青春期仲可怕!
教小朋友是很高深學問,大家加油!

侯爵府

章魚妹妹 發表於 19-7-8 18:10
下,真係咩?咁我諗好多小朋友都有問題。我自己4歲都係頂心頂肺。
...

呀,點會好多都係咁呀
4歲K2就頂心頂肺
仲有樓主話打亞媽wor

首頁

尾頁

跳至